„Злочин“ и казна за Независну државу Тексас

Пише Мара Кнежевић Керн
Вежба ЈадеХелм 15 (Штит од жада 15) ће се одвијати од 15. јула до 15. септембра ове године, у циљу припремања америчке армије за „неконвенционални рат“, вођен на „непријатељској територији“, којом су означени Тексас и Јута. Војне вежбе обухватају и Аризону и Нови Мексико, а у њима ће поред осталих учествовати и Команда за специјалне операције војске САД (УСАСОЦ) Зелене беретке, морнарица и ратно ваздухопловство

О мори која чека градско становништво – суочено с даноноћним надлетањем авијације, приземљивањем хеликоптера у паркове и на градске улице, покретима до зуба наоружане пешадије, санитетских кола и ватрогасаца – покушали су да говоре активисти из Бастроп Каунтија, тражећи истину о природи  ових маневара и разлозима што се вежба одвија у градском језгру, уместо на полигону.

Грађани су том приликом изразили сумњу у добре намере војних власти, и обећања о непостојању ризика по становништво. Гувернер Тексаса Грег Ебот посебно се замерио Вашингтону одлуком о укључивању тексаске гарде током маневара федералних војних јединица, образложивши то потребом да заштити становништво и имовину.

Уместо одговора, уследио је нелегални оружани упад федералаца на скуп у Бастроп Каунтију, када су учесници фотографисани, уз узимање отисака прстију, биометричких података, а одузети су им мобилни телефони и опрема за снимање. Зграду су окружили војним возилима.

Председник Покрета за Независну Републику Тексас, Џон Џарнек тврди да се ради о случају без преседана, који указује на оправданост страха од прекорачења права федералне администрације над фактички независним Тексасом. Овај покрет тражи да се преиспита кршење уговора о припајању, склопљеног 1836, уз тврдње да Република Тексас није била легално  припојена САД. „Не постоји ратификован документ за преузимање Тексаса, па нема потребе за сецесијом. Тексас је независан.“

[restrictedarea]

 

ОСАМОСТАЉИВАЊЕ ТЕКСАСА Тексас има велику економску моћ, енергетски је независан – поседује изворишта природног гаса, нафте и колекторе с водом. У Тексасу је највећи број људи који легално поседују оружје, а закони су према њима посебно благонаклони. Пре побуне против мистериозне и опасне војне вежбе, тексаска влада је донела акт којим се тражи повраћај тексаских милијарду долара у златним полугама, депонованих у Њујоршком федералном трезору после  објављивања ове одлуке, тексаској влади су се обратили власници капитала из целог света с понудом за депоновање злата. Њујоршка банка је – очигледно – почела да губи поверење клијената, због система депоновања који није довољно транспарентан, као и због све угроженије позиције новца. Влада Тексаса гарантује заштиту злата својих улагача од самовоље Савезних органа, који су током кризе 1933. конфисковали све полуге у „државном интересу“. Грађани ће на овај начин моћи у потпуности да заобиђу папирни новац, обављајући платни промет у сребру и злату, што не би било могуће у случају да злато држе у банкарским трезорима, поготово што се излажу ризику банкрота банке.

Из покушаја да се уведе „потпуно нови концепт, који ће неминовно изазвати конфликт са Савезном владом“ постаје јасно да федералци на челу с Обамом Штитом од жада узвраћају ударац непријатељу.

И док се у старој ковници новца кују сребрни и златни новчићи, као замена за федерални новац без покрића, банкари забринуто прате развој догађаја који би могао утицати на промену односа према новцу на глобалном нивоу. Кораци које предузимају против Тексаса све су драстичнији, а смена суше и поплава указује да долази до коначног обрачуна. Војна вежба „на непријатељској територији“, како је означен полигон – Тексас говори у прилог овом сценарију.

Упозорење је стигло у мају 2015, употребом „неконвенционалног“ оружја на сопственој територији. Вештачки изазване поплаве довеле су до катастрофалних последица: преливање воде преко брана довело је до уништавања читавих насеља, путева и инфраструктуре. На стотине говеда је страдало ношено бујицом, пољопривредно земљиште потопљено а становништво доведено у стање шока – проверена доктрина за овладавање људским потенцијалом, што стоји у радном називу вежбе „Master the Human Domain“ – овладати људским фактором.

 

УПОТРЕБА КЛИМАТСКОГ ОРУЖЈА Од вијетнамске премијере производње урагана – за рачун америчке окупаторске војне силе – до Тексаса прошло је неколико деценија. Усавршавање овог оружја започело је и у сопственом дворишту, над „непријатељским“ становништвом САД.

Аналитичар, новинар и писац Стефан Кејл позивајући се на извештаје независних метеоролога са СQ Алерт, скреће пажњу на „коинциденције“ које прате ЈадеХелм вежбу. Анализом сателитских снимака уочава се неприродно кретање масе облака, покренутих након жестоког вишедневног запрашивања камтрејлсима. „Ми знамо да је испитивање ефекта овог оружја примењено на Тексасу, чије становништво се третира као ‚непријатељско окружење‘. Нема разлога да у овој имитацији грађанског рата, војска не употреби сва расположива ,неконвенционална‘ оружја, укључујући ХААРП и геоинжењеринг. „Кејл закључује да ће  грађани ‒ покренути на акцију ради спасавања од поплава – несвесно одиграти кључну улогу у вежби чији је циљ, између осталог, и праћење реакција популације на катастрофу изазвану “неконвенционалним оружјем”.

И истраживач Мајкл Томас тврди да су миленијумске поплаве у Тексасу „крајње неуобичајена појава“, оптужујући метеорологе ангажоване у медијима главног тока за бесрамно прећуткивање истине. Сем бројних стручних анализа независних метеоролога о неприродном облику и понашању олује на путу кроз Тексас, примећена је и лаичком оку препознатљива  карактеристика геоинжењерингом манипулисаних облака, који су одржавали непромењену структуру током неколико дана. Стручњаци подсећају на променљивост и релативну краткотрајност  природних метеоролошких феномена, док је – у овом случају – неуобичајена динамика и геометрија одржавана данима. Интензитет падавина би у нормалним условима морао да се мења, уз повремени потпуни престанак, али је у овом случају “систем олује функционисао као добро конструисана покретна трака, преносећи огромне количине воде из залива, јужно од Тексаса кроз читаву земљу.“

Томас подсећа да свако може бити мета климатског оружја, на било којој тачки Земљине кугле. „Контролисани медији упадљиво потцењују ову опасност, док се пред нашим очима одвија стратегија шока и страхопоштовања, намењена специфичној публици. Свако ко сумња у озбиљност геоинжењеринг операције модификације климе, могао би да погледа шта се дешавало са Мидлтијан браном у јужном Даласу, кад је почела да попушта под притиском надошле воде.“

Порука властима Остина, Хјустона и Даласа гласи: Овако пролазе они који одбијају правила Агенде 21. Они климатским оружјем не желе да уплаше обичног човека, зато што им не одговара неконтролисани хаос, али је производња довољно упечатљиве драме начин да се скрене пажња јавности. Шокантни детаљи и страшне последице њиховог дела никада неће бити изнети у јавност. С тим ће бити упознате само владе нападнутих држава.“

Кејл тврди да су Американци у великој опасности од планова сопствене Владе, упозоравајући и на акцију одузимања оружја: „Они неће остати на одузимању оружја, већ ће предузети мере да физички елиминишу све који оружјем баратају. Не заборавимо на ГПС координате узете од свих власника оружја широм Америке.“  Тексашани су се огрешили и о овај Обамин кодекс, па не чуди што их Ротшилд посматра, уз помоћ сателита, камера, дронова…  Активисти  поручујући да ће се – све док седимо и гледамо ТВ – ствари одвијати по њиховом плану.

Напад на безбедност Тексаса изведен је и помоћу Обаминог имиграционог закона, којим је омогућен стампедо илегалних досељеника у Тексас, уз наговештај да би – уз помоћ још једне операције под лажном заставом – у грађанске немире био укључен ИСИС. Мајданизација Тексаса је започела „спонтаним“ сукобом две групе бајкера, с неколико мртвих и појачаним полицијским надзором.

Једна од најутицајнијих личности у америчким политичким круговима,  Џенет Наполитано, предвиђа да ће се ускоро догодити нека катастрофа, с обзиром на 500 дана климатског хаоса. У супермаркетима продају прибор за преживљавање у случају катастрофе, а део њиховог сатанистичког пројекта је намера да нас ускоро обавесте о својим плановима.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *