Drive Cafe – кафа верни сапутник возача

Партнери: компанија НИС и једна од најпознатијих италијанских пржионица, Casa del Caffè Vergnano

У чему је тајна Drive Cafe кафе могли су да сазнају посетиоци Drive Cafe дружења. На овом догађају су представници компаније НИС и партнери из једне од најпознатијих италијанских пржионица, Casa del Caffè Vergnano, између осталог научили све присутне како да од кафе стварају права уметничка дела уз дегустацију праве италијанске кафе – Drive Cafe кафе.
Од 2017. године, када је у два испитивања 1350 потрошача одабрало најбољу кафу на основу мириса, ароме, укуса и општег утиска, Drive Cafe кафа прави се од бленда из италијанске пржионице кафе – Casa del Cafè Vergnano. Данас, ова кафа има верне фанове широм земље, а претходне године обележен је и важан јубилеј, чак шест милиона продатих шољица!
Познато је да је кафа један од највернијих сапутника сваког возача, а пре неколико година посетиоци НИС Петрол и Газпром бензинских станица добили су још један разлог да направе паузу током вожње – Drive Cafe кафу, креирану по укусу потрошача.
„Самослужни Drive Cafe концепт започет је 2015. године на две пилот станице где су потрошачи могли сами да бирају између 15 врста различитих топлих напитака у три величине (S, M и L). Девет година касније имамо укупно 385 кафемата на преко 300 бензинских станица где се може попити Drive Cafe кафа уједначеног квалитета, а на овај начин заузели смо позицију највећег coffee shop-а у Србији. Пред нама су нови амбициозни циљеви које желимо да остваримо, а како бисмо то успели наставићемо да потрошачима нудимо најбољи квалитет и да одговарамо на њихове потребе. Најпоноснији смо што су љубитељи Drive Cafe кафе не само возачи већ и остали потрошачи који на наше бензинске станице долазе како би попили омиљену кафу и напунили се енергијом за дуге шетње и наставак путовања“, рекао је Бранислав Остојић, руководилац Службе за управљање ресторанима и кафеима у компанији НИС.
„Casa del Caffè Vergnano је компанија са дугом традицијом. Постојимо од 1882. године и посвећени смо стварању најлепших тренутака које ћете доживети уз шољицу најквалитетније кафе. Сарадња са компанијом НИС настала је као продукт потребе за врхунским производом који ће покренути додатну енергију код посетилаца НИС Петрол и Газпром бензинских станица. Зато смо за Drive Cafe бренд креирали посебан бленд најквалитетнијих, пажљиво одабраних зрна арабике, са благим додатком робуста кафе, како би се створиле савршене ароме које ће пружити потпуни ужитак приликом испијања сваке шољице. Верујемо да ће ова сарадња донети још много ужитака за све кориснике и у годинама које су пред нама и да ће наставити да буде сјајан покретач свих љубитеља истински квалитетне кафе“, истакао је Пјер Паоло Барберис, Senior Export Manager у компанији Casa del Caffè Vergnano.
Омиљена кафа прати трендове и ослушкује потребе потрошача, па је од недавно на одабраним бензинским станицама уведена и могућност припреме кафе са биљним млеком, а ускоро ће се асортиман проширити и на освежавајућу Drive Cafe хладну кафу. Оно што издваја овај напитак од других је да нема додатог шећера и да свако може направити хладну кафу по свом укусу и својим навикама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *