Почетна / БРОЈ 363 / Сејачи смрти

Сејачи смрти

ЗЕЛЕНЕ СТРАНЕ

Разговарала Мара Кнежевић Керн
Да ли постоји веза између пада немачког авиона и рада ЦЕРН-а, у чијој близини се десила трагедија

У светлу збивања везаних за нуклеарно загађење из Фукушиме и Украјине, укључујући мистериозни пад авиона у близини ЦЕРН-а, као и невероватну мирноћу с којом људи посматрају трагично финале цивилизације, обратили смо се научници Лорен Морет, нашој саговорници из прошлог броја „Печата“, да нам из перспективе експерта за историју Земљиног магнетног омотача изнесе своје виђење низа трагичних догађаја.

После мистериозног пада немачког авиона јавност је почела да се интересује за ЦЕРН научни центар.

Пре него што је ЦЕРН изграђен на швајцарско-француској граници, у опцији су били Јапан и Универзитет Давис. Сећам се да ми је тада мој ментор, Марион Фулк (последњи живи научник из „Менхетн пројекта“) рекао: „Дођавола, какав ЦЕРН, они су полудели. Могли би да преполове Земљу.“ Истражујући историју науке, дошла сам до закључка да је она од почетка била у рукама језуита: њима овај пројекат служи да би могли да уцењују остатак света, претећи да ће нас претворити у црну рупу. Оно што ми је Марион рекао пре осам година сад се испуњава. Остаци авиона указују да је дошло до дезинтеграције летелице у ваздуху, што звучи као напад енергетским оружјем. Можда се ради о упозорењу од стране банака које су у овај пројекат прве инвестирале.

Нове технологије хране незајажљиве апетите моћника, укључујући вечни сан о контроли човечанства. Ви сте кренули на пут с намером да научну истину поделите с лаицима, којих се та истина тиче. Колико су људи упознати са опасностима из окружења?

Овај део свог живота сматрам најзначајнијим и најплодоноснијим, а посебно ме радује сусрет с онима који су спремни да о томе пишу. Да би се владало људима, није довољна медијска контрола свести, па су моћници упрегнули науку зарад остварења својих циљева. О контроли свести сам почела да размишљам као студент, присуствујући ужасним експериментима с мајмунима у „мајмунској колонији“. Већ тада сам схватила да ће контрола ума бити следећа станица ка освајању контроле над човечанством, да бих 1964. открила фотографије Едварда Телера (познат као др Стренџлав) у друштву са Рокфелером, на отварању научноистраживачког центра у којем су експерименти са животињама адаптирани за рад са људима. Ови експерименти су спровођени под заштитом тајног „МК ултра програма“, у „Ливермор“ лабораторијама (Калифорнија). ХААРП даје неслућене могућности за контролу свести.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *