УКРАЈИНСКИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ: “Наредио сам да руске заробљенике кастрирају – они су бубашвабе, а не људи”

Генадиј Друзенко
Фото: Јутјуб/Russian Lives Matter

Сви руски војници који буду заробљени од стране украјинске добровољачке медицинске јединице биће кастрирани, изјавио је командант тог одељења Генадиј Друзенко, на националној телевизији “Украјина 24”.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Друзенков волонтерски тим западни медији описују као “медицинске анђеле”, рекао је да “бубашвабе” не заслужују право на размножавање.

Иако су Друзенка руски медији прозвали доктор Менгеле, он је правник по занимању. У укључењу за “Украјина 24” он је прво осудио САД због неспремности да уђу у рат са Русијом у име Украјине, пре него што је говорио о третману који чека руске заробљенике који му падну у руке.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

– Ја сам увек био велики хуманиста. Када год би човек био рањен, он за мене није више био непријатељ, већ пацијент. Сада сам дао наредбу свим својим докторима – да се сви заробљени Руси кастрирају. То су “бубашвабе”, а не људи. И верујте ми, доктори су све време спасавали животе, и животе Руса. Од сада ће Руси умирати, умирати у огромном броју. Упамтиће кошмар украјинске земље, исто као што су Немци упамтили Стаљинград – рекао је Друзенко.

Јутјуб је у понедељак блокирао интервју, након што је привукао пажњу јавности, пише Раша Тудеј.

Прочитајте и:

УДАРНА ПЕСНИЦА РУСКЕ АРМИЈЕ У УКРАЈИНИ: Уништавање војне инфраструктуре отвара простор за другу фазу операције

ПОБЕДНИК РАТА У УКРАЈИНИ ЈЕ ВЕЋ ОДЛУЧЕН: Амерички пуковник објаснио руску тактику и главно Путиново наређење

“ОВО ЈЕ КРАЈ ЈЕДНЕ ЕРЕ”: Путин о америчким санкцијама – Запад губи своју доминацију

Друзенко је на челу Прве добровољачке мобилне болнице Пирогов, јединице цивилних медицинара која пружа услуге украјинским трупама од 2014. године, када су власти у Кијеву након државног удара послале украјинску војску да угуши побуну у источној Украјини.

Пре сукоба, Друзенко је радио у разним западним институцијама, служећи као регионални директор за пројекат који је финансирао УСАИД у Украјини почетком 2010-их, према његовој биографији.

Такође је радио као истраживач у Међународном центру за научнике Вудро Вилсон у САД од 2009. до 2010. и на Институту Макс Планк у Немачкој 2010. године.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

19 коментара

  1. Ako te rusi nađu,a ako hoće mogu,neća biti dobro za tebe.

    105
    3
    • Na žalost, mislim da mu se ništa posebno loše neće dogoditi ako ga Rusi zarobe. Imaće human tretman, kao i svi zarobljenici u vojskama pravoslavne veroispovesti. Koliko god bilo zlo sa druge strane, pravoslavci se još uvek nadaju kako će načelo ”ko tebe kamenom, ti njega hlebom” dati pozitivne rezultate.

      82
      10
  2. Hitler se povampirio ili bolje receno nikada nije ni umro.

    102
    4
  3. da li mozete jos bolesnije da pokazete tko ste zaista

    60
    3
    • Ova izjava nas veoma efikasno podseća na to šta nacizam u suštini znači.

      58
    • баш све

      Добро је ПРИЗНАЊЕ…!!! ДА ЛАБОРАТОРИЈЕ ПОСТОЈЕ и ДОКТОРИ ПСИХОПАТЕ… ДА је украјинѕѕки nacizam СТВАРАН а корени су му дубоки у nato-naci припадности. НЕ СТИДЕ се НЕЉУДСКОСТИ, nacističke нецивилизацијске психопатологије, МРЖЊЕ и ЗЛА којим се без САВЕСТИ и КАЈАЊА посвећују сладострасно ГЕНОЦИДНИМ РАДЊАМА и НЕДЕЛИМА…. Да, добро је ПРИЗНАЊА а још боље је ово ОТРЕЖЊЕЊЕ ЧОВЕЧАНСТВА са којим ЗЛОМ и ПСИХОПАТАМА је ЖИВЕЛО…!!!

  4. posmatrac iz daleka

    Ovo je preuzeo od jednog americjog generala , koji je 1945 u Senatu predlozio kastriranje svih nemackih muskaraca. Uopste nije originalno , ali ogavno i govori o tom losem imitatoru. Treba sa nacistima u Ukrajini prvo pocezti. Jos ima svedoka iz 1942 o krvnickim zlocinima nad Rusima u tom delu bivseg SSSR-A

    66
  5. Ово је острашћен човек! Господе не узми му за зло већ га обрати и врати у подну луку словенства!

    16
    19
  6. Ovo je strasno sta ovaj covek izjavljuje,pa cak i da je to rekao za Engleze i Amerriaknce koji uspevaju uvek da zavade bracu i da prolivaju bratsku krv.

    38
    1
  7. Ukrajina, kao ni hrvtaska, nikad nije denacifikovana. Spasili su ih Rusi, oprostili im, a ovo im je hvala za to.

    66
    1
  8. Kao sto je to neko vec rekao, Boze baci ciglu samo budi jako precizan

    40
    1
  9. Nisam iznenađena.Tipični ukrajinski nacista.Ne samo da je bolesno ostrašćen i pun mržnje nego truje i sve oko sebe.Nadam se da će lično doživeti ono što sprema Ruskim dečacima od 18 i 20 godina..Ukrajinski otpor je ostao obična farsa i širenje laži za lakoverne.Jadni su u svojoj mržnji a za zločine treba da plate.Xemlja čiji predsednik go kao od majke rođen nastupa u javnosti i pri tom deluje zaista odavno .Fuj

    21
    1
  10. Pjevaces ti sopran doktore Druzenko, i to vrlo brzo!

    21
    1
  11. E sad mi je potpunom jasno šta je značila Putinova “denacifikacija” Ukrajine..

  12. Катастрофа Русије

    А шта би сте ви радили НАТО војницима да вам разарају и отимају земљу и убијају суграђане?

    1
    4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *