UKRAJINSKI DOKTOR MENGELE: “Naredio sam da ruske zarobljenike kastriraju – oni su bubašvabe, a ne ljudi”

Genadij Druzenko
Foto: Jutjub/Russian Lives Matter

Svi ruski vojnici koji budu zarobljeni od strane ukrajinske dobrovoljačke medicinske jedinice biće kastrirani, izjavio je komandant tog odeljenja Genadij Druzenko, na nacionalnoj televiziji “Ukrajina 24”.

PRATITE “PEČAT” NA FEJSBUKU

Druzenkov volonterski tim zapadni mediji opisuju kao “medicinske anđele”, rekao je da “bubašvabe” ne zaslužuju pravo na razmnožavanje.

Iako su Druzenka ruski mediji prozvali doktor Mengele, on je pravnik po zanimanju. U uključenju za “Ukrajina 24” on je prvo osudio SAD zbog nespremnosti da uđu u rat sa Rusijom u ime Ukrajine, pre nego što je govorio o tretmanu koji čeka ruske zarobljenike koji mu padnu u ruke.

PRATITE “PEČAT” NA TELEGRAMU

– Ja sam uvek bio veliki humanista. Kada god bi čovek bio ranjen, on za mene nije više bio neprijatelj, već pacijent. Sada sam dao naredbu svim svojim doktorima – da se svi zarobljeni Rusi kastriraju. To su “bubašvabe”, a ne ljudi. I verujte mi, doktori su sve vreme spasavali živote, i živote Rusa. Od sada će Rusi umirati, umirati u ogromnom broju. Upamtiće košmar ukrajinske zemlje, isto kao što su Nemci upamtili Staljingrad – rekao je Druzenko.

Jutjub je u ponedeljak blokirao intervju, nakon što je privukao pažnju javnosti, piše Raša Tudej.

Pročitajte i:

UDARNA PESNICA RUSKE ARMIJE U UKRAJINI: Uništavanje vojne infrastrukture otvara prostor za drugu fazu operacije

POBEDNIK RATA U UKRAJINI JE VEĆ ODLUČEN: Američki pukovnik objasnio rusku taktiku i glavno Putinovo naređenje

“OVO JE KRAJ JEDNE ERE”: Putin o američkim sankcijama – Zapad gubi svoju dominaciju

Druzenko je na čelu Prve dobrovoljačke mobilne bolnice Pirogov, jedinice civilnih medicinara koja pruža usluge ukrajinskim trupama od 2014. godine, kada su vlasti u Kijevu nakon državnog udara poslale ukrajinsku vojsku da uguši pobunu u istočnoj Ukrajini.

Pre sukoba, Druzenko je radio u raznim zapadnim institucijama, služeći kao regionalni direktor za projekat koji je finansirao USAID u Ukrajini početkom 2010-ih, prema njegovoj biografiji.

Takođe je radio kao istraživač u Međunarodnom centru za naučnike Vudro Vilson u SAD od 2009. do 2010. i na Institutu Maks Plank u Nemačkoj 2010. godine.

Najnovije informacije čitajte u kategoriji VESTI.

19 komentara

  1. Ako te rusi nađu,a ako hoće mogu,neća biti dobro za tebe.

    105
    3
    • Na žalost, mislim da mu se ništa posebno loše neće dogoditi ako ga Rusi zarobe. Imaće human tretman, kao i svi zarobljenici u vojskama pravoslavne veroispovesti. Koliko god bilo zlo sa druge strane, pravoslavci se još uvek nadaju kako će načelo ”ko tebe kamenom, ti njega hlebom” dati pozitivne rezultate.

      82
      10
      • Buki@ ,,,Jezuiti su nam unistili veru Pravoslavnu ,pa su nam i to ” uvalili ” ,zato i jesmo sirom sveta tu gde jesmo ! Koji hleb koji kamen ,zaboravi ,izadji iz naivnosti .Zaboravili smo poklane i unakazene kao da ih nije ni bilo .Gresni smo !

        41
        5
      • Takve izjave su za evro bandite normalne!
        Pseto fasisticko!

        34
        2
      • Ljube@, ne znam za Vas, ali ja i svi moji prijatelji još uvek živimo po tom pravoslavnom načelu i najsrećniji smo kada nekom pričinimo radost.

        10
        2
  2. Hitler se povampirio ili bolje receno nikada nije ni umro.

    102
    4
  3. da li mozete jos bolesnije da pokazete tko ste zaista

    60
    3
    • Ova izjava nas veoma efikasno podseća na to šta nacizam u suštini znači.

      58
    • Dobro je PRIZNANJE…!!! DA LABORATORIJE POSTOJE i DOKTORI PSIHOPATE… DA je ukrajinѕѕki nacizam STVARAN a koreni su mu duboki u nato-naci pripadnosti. NE STIDE se NELJUDSKOSTI, nacističke necivilizacijske psihopatologije, MRŽNJE i ZLA kojim se bez SAVESTI i KAJANJA posvećuju sladostrasno GENOCIDNIM RADNJAMA i NEDELIMA…. Da, dobro je PRIZNANJA a još bolje je ovo OTREŽNJENJE ČOVEČANSTVA sa kojim ZLOM i PSIHOPATAMA je ŽIVELO…!!!

  4. posmatrac iz daleka

    Ovo je preuzeo od jednog americjog generala , koji je 1945 u Senatu predlozio kastriranje svih nemackih muskaraca. Uopste nije originalno , ali ogavno i govori o tom losem imitatoru. Treba sa nacistima u Ukrajini prvo pocezti. Jos ima svedoka iz 1942 o krvnickim zlocinima nad Rusima u tom delu bivseg SSSR-A

    66
  5. Ovo je ostrašćen čovek! Gospode ne uzmi mu za zlo već ga obrati i vrati u podnu luku slovenstva!

    16
    19
  6. Ovo je strasno sta ovaj covek izjavljuje,pa cak i da je to rekao za Engleze i Amerriaknce koji uspevaju uvek da zavade bracu i da prolivaju bratsku krv.

    38
    1
  7. Ukrajina, kao ni hrvtaska, nikad nije denacifikovana. Spasili su ih Rusi, oprostili im, a ovo im je hvala za to.

    66
    1
  8. Kao sto je to neko vec rekao, Boze baci ciglu samo budi jako precizan

    40
    1
  9. Nisam iznenađena.Tipični ukrajinski nacista.Ne samo da je bolesno ostrašćen i pun mržnje nego truje i sve oko sebe.Nadam se da će lično doživeti ono što sprema Ruskim dečacima od 18 i 20 godina..Ukrajinski otpor je ostao obična farsa i širenje laži za lakoverne.Jadni su u svojoj mržnji a za zločine treba da plate.Xemlja čiji predsednik go kao od majke rođen nastupa u javnosti i pri tom deluje zaista odavno .Fuj

    21
    1
  10. Pjevaces ti sopran doktore Druzenko, i to vrlo brzo!

    21
    1
  11. E sad mi je potpunom jasno šta je značila Putinova “denacifikacija” Ukrajine..

  12. Katastrofa Rusije

    A šta bi ste vi radili NATO vojnicima da vam razaraju i otimaju zemlju i ubijaju sugrađane?

    1
    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *