“ОВО ЈЕ КРАЈ ЈЕДНЕ ЕРЕ”: Путин о америчким санкцијама – Запад губи своју доминацију

Председник Руске Федерације Владимир Путин сматра да најновије санкције, које су САД и њихови савезници увели Русији због операције у Украјини, означавају крај једне ере, преноси Раша Тудеј.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Према Путиновим речима, Запад је почео да губи своју “глобалну политичку и економску доминацију”.

Председник Русије је рекао да се “мит о западној социјалној држави и златној милијарди урушава”.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ 

Он сматра да цела планета мора да плати цену за амбиције Запада и његове покушаје да по сваку цену задржи своју доминацију.

Руски председник је предвидео несташицу хране широм света јер су западне санкције које су уведене Русији негативно утицале на целокупну глобалну економију.

Дотичући се одлуке неколико западних сила да замрзну средства руске Централне банке, Путин каже да би то само послужило за непоправљиво подривање поверења у те нације и натерало друге земље да двапут размисле пре него што ставе своје резерве на бригу тим земљама. Према речима руског председника, Запад је “једноставно украо” скоро половину имовине Москве.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

3 коментара

  1. STO SE TICE SVETSKE KRIZE TESKO JE DATI BILO KAKAV KOMENTAR.ŠTO SE TICE SRBIJE TEZE BI SMO PROSLI DA NAM NIJE VUČIĆ PREDSEDNIK KOJI UNAPRED PREDVIDEO SVE NEDACE I OBEZBEDIO NACIJU.KADA GLEDAM KANDIDATE ZA BUDUCEG PREDSEDNIKA SRBIJE JA SE PROSTO NAJEZIM I PLASIM SE NJIHOVE POBEDE.

    11
    5

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *