Дачић и Радуловић упознали се преко „Фејсбука“

У јавност испливали нови докази. Фотографија садашњег премијера са два
најистакнутија нарко-боса Шарићевог клана. Слева надесно стоје Павле Ћосић
звани Наци, Ивица Дачић и Иван Тобић звани Ики Јагодица. Верује се да је
фотографија начињена приликом једне од чувених теревенки у некој од бројних Шарићевих вила.

Београд, 13. 2. 2013. године (Бе92) – Премијер Ивица Дачић и нарко-бос Родољуб Радуловић, по најновијим сазнањима, а после много нагађања у јавности око тога како је дошло до њихових сусрета, напокон је разјашњено да су се упознали преко друштвене мреже „Фејсбук“.
Ивица Дачић најпре је признао да се с Радуловићем виђао, али да није знао да он припада чувеном Шарићевом клану, да би на јучерашњој конференцији одбио да одговори на новинарско питање како је и зашто дошло до тих сусрета, рекавши само да ће он и његова служба убудуће више водити рачуна око тога с ким се виђа.
Но, сасвим случајно, прегледом статуса обојице виновника у овом случају, један млади хакер који је желео да остане анониман, утврдио је да су Дачић и Радуловић постали фејсбук френдови још 2006. Године, и да су од онда један другом слали поруке разноразног садржаја, будући да су утврдили да су им интересовања врло слична. Надимак Ивице Дачића на овој друштвеној мрежи је Гљивица Коферче, а Радуловића Мишко Банана. Стога, како тврди наш извор, сасвим је могуће да Дачић заиста није знао с ким има посла, а да су се сусретали, вероватно јесу, што се види из неколико размењених статуса објављених на њиховим главним странама. Њихова интересовања углавном се своде на трке коња, врсте оружја, формуле 1, али и на неке игрице, као што је на пример чувени „Криминал Кејз“. Постоје индиције и да су обојица посећивали и неке сајтове за одрасле.
Иако недужан због сусрета с Радуловићем, Дачићу је вероватно било непријатно да призна јавности како је Радуловића упознао и због чега се с њим састајао.

Један коментар

  1. Što je banana bio prisutan i kod predaje kovčega ?
    Dačiću razmisli malo to nikad do sada nije uradio !?
    Dijaspora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *