Naučno dokazano: Bolji veći nego manji

Vašington, Harvard, 20. april 2011. godine – Izvor „Be92“: Grupa istraživača sa Univerziteta „Harvard“ u Americi završila je dvogodišnje istraživanje na temu seksualnosti i problema zadovoljavanja žena. Predvodnik i idejni tvorac istraživanja dr En Bekinvolt saopštila je juče u glavnom amfiteatru rezultate iz kojih se jasno vidi da veći polni organi kod muškaraca doprinosi jačoj stimulaciji kod žena.

U istraživanju je učestvovalo 1.620 dobrovoljaca, muškaraca između 25 i 45 godina koji su svi tokom protekle dve godine seksualno opštili sa sve tri istraživačice iz tima, među kojima je bila i sama En Bekinvolt. Kako se navodi u saopštenju, uslov da dobrovoljac stupi u istraživanje bio je da iza sebe ima iskustvo sa najmanje 30 žena, lekarske potvrde o potpunom zdravlju stare najviše nedelju dana, ali su morali da prođu i lekarske preglede na samom Univerzitetu na kojem su im mereni veličina i prečnik penisa. Istraživanje se nije bavilo razlikama u godinama, bojom kože, religijskim i političkim opredeljenjem, što je En Bekinvolt navela kao propust, ali je naglasila da je to sledeći korak kojim će se baviti ovaj tim u naredne dve godine.
Svaki od muškaraca morao je da opšti najmanje dva puta sa svakom istraživačicom u pozama koje su njima najviše odgovarale, što je kao stimulaciju uključivalo i oralni, ali ne i analni seks.
Na kraju se pokazalo da ženama najviše odgovara dužina između 17 i 21 cm i prečnik od 1,5 do 2 cm, dok sve ispod toga nije davalo nikakve rezultate (čime je definitivno opovrgnuta teorija poznatija kao „mali ali tehničar“). Međutim, kako se navodi u rezultatima istraživanja, ni suviše veliki penis nije davao tako dobre rezultate, osim u izuzetnim situacijama. Koje su to „izuzetne situacije“ nije tačno precizirano, ali je indirektno ukazano na probleme žena američkih vojnika koji borave na okupiranim teritorijama širom sveta. Štaviše, ovo istraživanje je inicijalno i sprovedeno zbog njih, kako bi im se pomoglo dok njihovi supruzi služe domovini i bore se za mir i demokratiju u svetu.

7 коментара

 1. Баш вам не приличи овакав простачки чланак!

 2. Odlično! Hajde da sada kod nas sprovedemo istraživanje kolika vagina odgovara muškarcima! – Još dva dobrovoljca tražim, a na spisak stavljamo oko 2.000 – 3.000 žena od 18 do 50 godina :D:D:D

 3. Politicki svesni

  Ipak, mogli smo i gore da prodjemo da su postavljene i fotografije sa istrazivanja. Naucnog, dakako.

 4. Ne mislim da je clanak prostacki,naprotiv-seks je sastavni deo zdravog zivota, i u korenu je naseg postojanja. Ovakav i slicne tekstove treba promovisati,jer svima su na ovaj ili onaj nacin vazni.

  Sve cestitke Pecatu za hrabrost i razbijanju medijskog i tematskog mraka u Srbiji,citam Vas casopis-nedeljnik uglavnom u elektronskoj formi i zadovoljan sam sto se pored politickih tema u Srbiji i svetu,povremeno pojavljuju i pisanja o drugim vaznim temama,a seks je tu naravno u samom vrhu po vaznosti!

  Zeleo bih da procitam u jednom od sledecih izdanja i uslovno-receno-kontra odgovor na ovaj clanak,a tice se toga kako zene znaju-ili ne znaju,da koriste svoje vaginalne misice,jer i njih je bitno trenirati ako zele da u potpunosti zadovolje svoje drage muskarce.Postoje odredjene vezbe i sredstva(rekviziti) za jacanje vaginalnih misica i mnoge zene,sirom sveta,kojima je vazno zadovoljenje svojih partnera,vezbaju i primenjuju takve vezbe…

  Nazalost,u ovoj polu-pismenoj i nezreloj sredini,svaki razgovor i obuka o takvoj temi nailazi na osudu i nerazumevanje,a ja se iskreno nadam da ste Vi G.Vucelicu spremni i sposobni da nas obrazujete,i da nas iz medijskog i intelektualnog mraka u kome se nas srpski narod nalazi-izbavite.

  Pozdrav i postovanje,
  WRESTLEMANIJAK

 5. Politicki svesni

  “Wrestlemanijak”, u tom slucaju Vam preostaje da se prijavite kao dobrovoljac-istrazivac na konkurs koji je “jurodivi” “raspisao” u svom komentaru, pa da nas zajednicki, preko ovoga lista, izvestite o rezultatima vaseg napornog istrazivanja. Da nam svima skinete mrak. Medijski, razume se.
  I ne morate nas opterecivati sa detaljima.

 6. *Odlično! Hajde da sada kod nas sprovedemo istraživanje kolika vagina odgovara muškarcima! – Još dva dobrovoljca tražim, a na spisak stavljamo oko 2.000 – 3.000 žena od 18 do 50 godina*
  ………………………………………………………………………………………………………………………..
  po *novim merilima,ali starim nacinima razmisljanja*…reklo bi se, najmanje, hm, hmm u zargonu..*ko chethnicka subara*..sto bi rekli trgovci..*cirka*.

 7. Ја мислим да чланак ове или сличне тематике не приличи једном озбиљном часопису.
  Ако неко жели то да чита нек изволи неки од 999 других на трафици.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *