Kokoški odsekao glavu!

Piše Pavle Ćosić

Negotin, 28. avgusta 2010. Izvor Be92 – Kokoški koju je čuvala meštanka sela Rogljevo kod Negotina Milena Janošević, juče je odsečena glava

Ona je novinarima rekla da je obezglavljeno telo kokoške pronašla juče ujutru u svom dvorištu. Dodala je da je na telu kokoške, koja se odazivala na ime Duška, bilo mnogo vidljivih rana.
Na mestu na kojem je pronađena kokoška bili su policajci i kriminalistički tehničari, a veterinarska inspekcija naložila je obdukciju tela ubijene životinje. „Sumnja se da je kokoški odsečena glava. Ovakav prizor još nisam videla u svojoj dosadašnjoj praksi“, rekla je veterinarska inspektorka i antropolog Jelena Vasiljević.
Sumnja se da je kokošku ubio tridesetogodišnji M. S. koji je po sličnim zločinima od ranije poznat policiji. Prošle godine zaklao je svinju iz susednog sela i potom je krvnički pojeo ispekavši je na ražnju. Veruje se da je i Dušku obezglavio s namerom da je pojede, ali je vlasnica naišla na vreme da spreči taj monstruozni čin.
Udruženje za zaštitu živine Morka, oglasilo se posebnim saopštenjem u kojem se najoštrije osuđuje ovo zverstvo i zahteva od tužilaštva i nadležnih organa da brzo reaguju i osude počinioca na najoštriju zatvorsku kaznu.

Један коментар

  1. није то ништа, ја знам човека који је намерно прегазио гуштера док је хтео да пређе улицу, возач није хтео да се заустави и пропусти гуштера. полиција и ветеринарски инспектори нису излазили. Покушао сам да то пријавим локалној дс али се нису јавлјали на телефонски позив. Ако тужилац тражи да сведочим, ту сам. Гуштера нисам могао да сахраним јер од нјега није остало ништа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *