Kosta Čavoški, akademik

Tokom dve godine izlaženja, nedeljnik „Pečat“ se potvrdio kao izuzetno dobro uređen list, a u poslednjih godinu dana i jedini nezavisan časopis. Oni koji hoće da saznaju skrivene činjenice, pročitaju samostalne i nezavisne sudove i misle svojom glavom treba da čitaju „Pečat“. Treba se nadati da će „Pečat“ ne samo nastaviti sa ovakom orijentacijom nego i povećati broj sposobnih i uglednih saradnika i što je naročito važno povećati broj strana na koje izlazi.

Jedan komentar

  1. Šta znači kraljevina za mene …….

    POLJOPRIVREDNIKA- u Kraljevini Srbiji će postojati subvencija za poljoprivrednu proizvodnju,povoljnosti za nabavku novih traktora i drugih mašina . Otvoriće se veliko tržište Evrope i moje šljive imaće ko da kupi….

    STUDENTA – u Kraljevini Srbiji moći ću da učestvujem u raznim programima strućnih usavršavanja, da idem na praksu u inostranstvo, učim strane jezike i da mi diploma bude priznata jer ću biti deo Evrope….

    NEZAPOSLENOG- u Kraljevini Srbiji posojaće kvalitetni socijalni programi koji će omogućavati ljudima bez posla da relativno pristijno žive dok ne pronađu novi posao…

    TEK OŽENJENOG – u Kraljevini Srbiji će vladati stabilnost finansiskog tržišta pa će i banke moći da daju povoljne stambene kredite …. moja žena i ja bi mogli da rešimo najveći problem …

    RADNICU – u Kraljevini Srbiji bi se poštovala prava , a rad na crno zabranjen . Od svog rada mogla bi da idem svake godine na letovanje i deci da platim školovanje…..

    PENZIONERA – Koliko ja znam sve su kraljevine u Evropi bogate zemlje.U Kraljevini Srbiji penzije bi bile bolje jer bi Srbija bila deo sveta pa bi mladi imali više posla .Kad mladi imaju više posla kad bi naša privreda bolje radila bolje bi se penzionski fondovi punili pa mi penzija bila veća …..

    INŽINJERA – Stabilnost sistema koju nudi monarhističko društveno uređenje garantuje bolje uslove rada . Utakvim sistemima ceni se intelektualni rad i obrazovanje . Intelektualna svojina je zaštićena a inženjeri su poštovani ljudi….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *