Kosta Čavoški, akademik

Tokom dve godine izlaženja, nedeljnik „Pečat“ se potvrdio kao izuzetno dobro uređen list, a u poslednjih godinu dana i jedini nezavisan časopis. Oni koji hoće da saznaju skrivene činjenice, pročitaju samostalne i nezavisne sudove i misle svojom glavom treba da čitaju „Pečat“. Treba se nadati da će „Pečat“ ne samo nastaviti sa ovakom orijentacijom nego i povećati broj sposobnih i uglednih saradnika i što je naročito važno povećati broj strana na koje izlazi.

Један коментар

  1. Шта значи краљевина за мене …….

    ПОЉОПРИВРЕДНИКА- у Краљевини Србији ће постојати субвенција за пољопривредну производњу,повољности за набавку нових трактора и других машина . Отвориће се велико тржиште Европе и моје шљиве имаће ко да купи….

    СТУДЕНТА – у Краљевини Србији моћи ћу да учествујем у разним програмима струћних усавршавања, да идем на праксу у иностранство, учим стране језике и да ми диплома буде призната јер ћу бити део Европе….

    НЕЗАПОСЛЕНОГ- у Краљевини Србији посојаће квалитетни социјални програми који ће омогућавати људима без посла да релативно пристијно живе док не пронађу нови посао…

    ТЕК ОЖЕЊЕНОГ – у Краљевини Србији ће владати стабилност финансиског тржишта па ће и банке моћи да дају повољне стамбене кредите …. моја жена и ја би могли да решимо највећи проблем …

    РАДНИЦУ – у Краљевини Србији би се поштовала права , а рад на црно забрањен . Од свог рада могла би да идем сваке године на летовање и деци да платим школовање…..

    ПЕНЗИОНЕРА – Колико ја знам све су краљевине у Европи богате земље.У Краљевини Србији пензије би биле боље јер би Србија била део света па би млади имали више посла .Кад млади имају више посла кад би наша привреда боље радила боље би се пензионски фондови пунили па ми пензија била већа …..

    ИНЖИЊЕРА – Стабилност система коју нуди монархистичко друштвено уређење гарантује боље услове рада . Утаквим системима цени се интелектуални рад и образовање . Интелектуална својина је заштићена а инжењери су поштовани људи….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *