Убиј Србина макар и лоптом!

dragomir-antonic-BWУпакована у шарен папир, стигла је прича о регионалној фудбалској лиги… Како је овај предлог оправдала УЕФА, она иста која све даје Фудбалском савезу Косова без Метохије и јавно понижава ФС Србије?

Кати Петани Грујић, старој 74 године из села Доњи Петрич, општина Клина, Косово и Метохија, држава Србија, пре неки дан су њене комшије Шиптари украли 25 и словима двадесет и пет кокошака. У последње три године ово је шести пут да су Кату Грујић оробили и сву њену имовину отели велики шиптарски јунаци, чувари бесе, борци за демократију и људска права. У стварност обични кокошари, јајаре. Тако су се увек звали они који краду јаја и кокошке.

Горан Пејић из села Грнчар, општина Клина, Косово и Метохија, држава Србија, 9. децембра 2016/7534. године пребијен је намртво, значи убијен, од стране тројице Шиптара. Једном од њих је продао аутомобил, а овај, уместо да му да новац, закључио је да је јефтиније убити Србина него платити. Не мораш да платиш порез на промет, а знаш да те неће никад открити кад убијеш Србина. Ако не платиш порез, велика је вероватноћа да ћеш бити откривен. Некад је важила изрека: Само су порез и смрт неизбежни! Данас се порез мора платити, а убијање Србина је бесплатно.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

 

Један коментар

  1. Avatar

    Više je nego sramotno da se ne može doći do informacija naših kolektivnih centara za naše izbeglice iz zadnjeg rata i egzodusa koji se svakih 50 godina ponavlja , a više zamo o stranim azilantima i njihovim centrima samo zato što država dobija novčana i svaka druga sredstva da se to kanališe i dobiju pohvale od EU.sRAMOTNO I CINIČNO.Tu su prisutni i svi profili lekara i ostalog osoblja, kao i prevodioca i ne zakazuju im se pregledi kao našim građanima na 6 do 12 meseci.Novac je našoj državi važniji kao i razne donacije a o našem građaninu se vodi najmanje računa.I Pravoslavlje smo prodali za novac, a nismo ni EU, A JOŠ MANJE Amerika.Neko se svesrdno trudu da nas već dugo pušta niz vodu, a ne treba biti mnogo pametan da zaključiti koje su to političke spodobe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *