Ubij Srbina makar i loptom!

dragomir-antonic-BWUpakovana u šaren papir, stigla je priča o regionalnoj fudbalskoj ligi… Kako je ovaj predlog opravdala UEFA, ona ista koja sve daje Fudbalskom savezu Kosova bez Metohije i javno ponižava FS Srbije?

Kati Petani Grujić, staroj 74 godine iz sela Donji Petrič, opština Klina, Kosovo i Metohija, država Srbija, pre neki dan su njene komšije Šiptari ukrali 25 i slovima dvadeset i pet kokošaka. U poslednje tri godine ovo je šesti put da su Katu Grujić orobili i svu njenu imovinu oteli veliki šiptarski junaci, čuvari bese, borci za demokratiju i ljudska prava. U stvarnost obični kokošari, jajare. Tako su se uvek zvali oni koji kradu jaja i kokoške.

Goran Pejić iz sela Grnčar, opština Klina, Kosovo i Metohija, država Srbija, 9. decembra 2016/7534. godine prebijen je namrtvo, znači ubijen, od strane trojice Šiptara. Jednom od njih je prodao automobil, a ovaj, umesto da mu da novac, zaključio je da je jeftinije ubiti Srbina nego platiti. Ne moraš da platiš porez na promet, a znaš da te neće nikad otkriti kad ubiješ Srbina. Ako ne platiš porez, velika je verovatnoća da ćeš biti otkriven. Nekad je važila izreka: Samo su porez i smrt neizbežni! Danas se porez mora platiti, a ubijanje Srbina je besplatno.

[restrict]

ČASNA OFICIRSKA Hiljade nestalih Srba sa Kosova i Metohije, državljana Srbije, nije nađeno, niti porodice nestalih znaju šta se s njima desilo. Ne zna šta je bilo sa dr Andrejom Tomanovićem, hirurgom iz bolnice u Prištini, kome je oficir Njenog veličanstva engleske kraljice Elizabete dao časnu reč i garantovao bezbednost ako ostane u bolnici da pomogne. Doktor ga je poslušao, jer ko ne bi verovao datoj reči engleskog oficira poznatih po čuvanju oficirske časti, a onda netragom nestao. Porodica ni posle 17 godina ne zna šta je s njim. Niko i ne želi da se bilo koji zločin nad Srbima otkrije i osudi. Zločinci bi da zaborave učinjene zločine i zatru sve što podseća na Srbe i njihove žrtve. U Đakovici na mestu gde je srpsko groblje gradi se sud. Bogohulno i jadno je pravosuđe koje nastaje na kostima umrlih. Jame gde se nalaze ostaci pobijenih Srba betoniraju se i podižu spomenici navodnim žrtvama srpskog terora. Ne daju da živiš kao Srbin, a sad su otišli korak dalje: možeš umreti, čak je i poželjno, ali tvoje kosti biće sahranjene pod drugim imenom. Nezamislivo?! Nažalost, istinito.

Pored Jasenovca, mesta najvećeg klanja Srba u njihovoj dugoj pametarnici, postavlja se obeležje s natpisom: Za dom spremni! Hrvatski zločinci javno pokazuju da su spremni da Srbe ponovo kolju. Zašto da zločin ne ponove kad ni za stari nisu odgovarali. Zločin nad Srbima se isplati!

Mali Srbin trči poljem, a ja jurim da ga koljem.

Udri, obori, Srbina zakolji.

Peva se širom nečega što bi htelo da bude država a zove se Hrvatska. Članica evrounijatskog zločinačkog kartela. Zemlja neprekinutog genocida nad Srbima. Nema zločina koji Hrvati nisu spremni da učine Srbima. Mržnja prema Srbima sa ciljem da pravoslavni Srbi zauvek nestanu s planete je projekat Rimokatoličke kurije iz Vatikana, a izvršilac je ono što se naziva Hrvatskom.

 

GLAS PRODAVACA MAGLE Za izvršenje tog zločina ne biraju se sredstva. Nekad su upakovana u šaren papir, kao što je priča o regionalnoj fudbalskoj ligi. Zajedno bi se takmičili klubovi iz Hrvatske, BiH ili ne BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Makedonije itd. Odmah su se javile oduševljene pristalice iz Srbije, prodavci magle u sopstvenu korist. Šta su sve ispričali, koje prednosti će imati nazovinova fudbalska liga razumna glava ne može bez teških posledica po sopstvenu pamet prihvatiti. Najjači argument je da će UEFA, ona ista koja sve daje Fudbalskom savezu Kosova bez Metohije i javno ponižava Fudbalski savez Srbije, pomoći svaki klub koji bude pristao na takmičenje s neverovatnih 800.000 evra. Pare će dobiti onaj ko pristane da se takmiči sa kokošarima koji baba Kati kradu kokoške, ubicama porodice Zec, osobama koje se izvinjavaju zbog čokolada iz Srbije. Zbog pesme Ubij Srbina se niko ne izvinjava. S njima će se igrati lopte, dok na stadionima odzvanja: Ubij Srbina!

Ima li u Srbiji nekog Srbina koji će sprečiti da se ove bedastoće i ponižavanja Srba i Srbije uopšte izgovaraju? Kakve igre sa dokazanim zločincima! S kim si takav si – kaže narodna izreka. Aman ljudi, ako ste ljudi, okanite se suludih nauma. Mislite na svoju decu i unuke. Hoćete li da ih šaljete pod ustašku kamu jer to UEFA traži?

U nedelju 18. decembra su Detinjci. Budite sa svojom decom i unucima. Pomolite se za one hrabre Srbe koji zbog evrounijatskih i NATO zlotvora ne mogu biti sa svojima. U ponedeljak 19. je najveća slava u Srba – Nikoljdan. Svim svečarima čestitam Krsnu slavu.         

[/restrict]

 

Jedan komentar

  1. Više je nego sramotno da se ne može doći do informacija naših kolektivnih centara za naše izbeglice iz zadnjeg rata i egzodusa koji se svakih 50 godina ponavlja , a više zamo o stranim azilantima i njihovim centrima samo zato što država dobija novčana i svaka druga sredstva da se to kanališe i dobiju pohvale od EU.sRAMOTNO I CINIČNO.Tu su prisutni i svi profili lekara i ostalog osoblja, kao i prevodioca i ne zakazuju im se pregledi kao našim građanima na 6 do 12 meseci.Novac je našoj državi važniji kao i razne donacije a o našem građaninu se vodi najmanje računa.I Pravoslavlje smo prodali za novac, a nismo ni EU, A JOŠ MANJE Amerika.Neko se svesrdno trudu da nas već dugo pušta niz vodu, a ne treba biti mnogo pametan da zaključiti koje su to političke spodobe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *