Убиј Србина макар и лоптом!

dragomir-antonic-BWУпакована у шарен папир, стигла је прича о регионалној фудбалској лиги… Како је овај предлог оправдала УЕФА, она иста која све даје Фудбалском савезу Косова без Метохије и јавно понижава ФС Србије?

Кати Петани Грујић, старој 74 године из села Доњи Петрич, општина Клина, Косово и Метохија, држава Србија, пре неки дан су њене комшије Шиптари украли 25 и словима двадесет и пет кокошака. У последње три године ово је шести пут да су Кату Грујић оробили и сву њену имовину отели велики шиптарски јунаци, чувари бесе, борци за демократију и људска права. У стварност обични кокошари, јајаре. Тако су се увек звали они који краду јаја и кокошке.

Горан Пејић из села Грнчар, општина Клина, Косово и Метохија, држава Србија, 9. децембра 2016/7534. године пребијен је намртво, значи убијен, од стране тројице Шиптара. Једном од њих је продао аутомобил, а овај, уместо да му да новац, закључио је да је јефтиније убити Србина него платити. Не мораш да платиш порез на промет, а знаш да те неће никад открити кад убијеш Србина. Ако не платиш порез, велика је вероватноћа да ћеш бити откривен. Некад је важила изрека: Само су порез и смрт неизбежни! Данас се порез мора платити, а убијање Србина је бесплатно.

[restrict]

ЧАСНА ОФИЦИРСКА Хиљаде несталих Срба са Косова и Метохије, држављана Србије, није нађено, нити породице несталих знају шта се с њима десило. Не зна шта је било са др Андрејом Томановићем, хирургом из болнице у Приштини, коме је официр Њеног величанства енглеске краљице Елизабете дао часну реч и гарантовао безбедност ако остане у болници да помогне. Доктор га је послушао, јер ко не би веровао датој речи енглеског официра познатих по чувању официрске части, а онда нетрагом нестао. Породица ни после 17 година не зна шта је с њим. Нико и не жели да се било који злочин над Србима открије и осуди. Злочинци би да забораве учињене злочине и затру све што подсећа на Србе и њихове жртве. У Ђаковици на месту где је српско гробље гради се суд. Богохулно и јадно је правосуђе које настаје на костима умрлих. Јаме где се налазе остаци побијених Срба бетонирају се и подижу споменици наводним жртвама српског терора. Не дају да живиш као Србин, а сад су отишли корак даље: можеш умрети, чак је и пожељно, али твоје кости биће сахрањене под другим именом. Незамисливо?! Нажалост, истинито.

Поред Јасеновца, места највећег клања Срба у њиховој дугој паметарници, поставља се обележје с натписом: За дом спремни! Хрватски злочинци јавно показују да су спремни да Србе поново кољу. Зашто да злочин не понове кад ни за стари нису одговарали. Злочин над Србима се исплати!

Мали Србин трчи пољем, а ја јурим да га кољем.

Удри, обори, Србина закољи.

Пева се широм нечега што би хтело да буде држава а зове се Хрватска. Чланица евроунијатског злочиначког картела. Земља непрекинутог геноцида над Србима. Нема злочина који Хрвати нису спремни да учине Србима. Мржња према Србима са циљем да православни Срби заувек нестану с планете је пројекат Римокатоличке курије из Ватикана, а извршилац је оно што се назива Хрватском.

 

ГЛАС ПРОДАВАЦА МАГЛЕ За извршење тог злочина не бирају се средства. Некад су упакована у шарен папир, као што је прича о регионалној фудбалској лиги. Заједно би се такмичили клубови из Хрватске, БиХ или не БиХ, Србије, Косова, Црне Горе, Македоније итд. Одмах су се јавиле одушевљене присталице из Србије, продавци магле у сопствену корист. Шта су све испричали, које предности ће имати назовинова фудбалска лига разумна глава не може без тешких последица по сопствену памет прихватити. Најјачи аргумент је да ће УЕФА, она иста која све даје Фудбалском савезу Косова без Метохије и јавно понижава Фудбалски савез Србије, помоћи сваки клуб који буде пристао на такмичење с невероватних 800.000 евра. Паре ће добити онај ко пристане да се такмичи са кокошарима који баба Кати краду кокошке, убицама породице Зец, особама које се извињавају због чоколада из Србије. Због песме Убиј Србина се нико не извињава. С њима ће се играти лопте, док на стадионима одзвања: Убиј Србина!

Има ли у Србији неког Србина који ће спречити да се ове бедастоће и понижавања Срба и Србије уопште изговарају? Какве игре са доказаним злочинцима! С ким си такав си – каже народна изрека. Аман људи, ако сте људи, оканите се сулудих наума. Мислите на своју децу и унуке. Хоћете ли да их шаљете под усташку каму јер то УЕФА тражи?

У недељу 18. децембра су Детињци. Будите са својом децом и унуцима. Помолите се за оне храбре Србе који због евроунијатских и НАТО злотвора не могу бити са својима. У понедељак 19. је највећа слава у Срба – Никољдан. Свим свечарима честитам Крсну славу.         

[/restrict]

 

Један коментар

  1. Više je nego sramotno da se ne može doći do informacija naših kolektivnih centara za naše izbeglice iz zadnjeg rata i egzodusa koji se svakih 50 godina ponavlja , a više zamo o stranim azilantima i njihovim centrima samo zato što država dobija novčana i svaka druga sredstva da se to kanališe i dobiju pohvale od EU.sRAMOTNO I CINIČNO.Tu su prisutni i svi profili lekara i ostalog osoblja, kao i prevodioca i ne zakazuju im se pregledi kao našim građanima na 6 do 12 meseci.Novac je našoj državi važniji kao i razne donacije a o našem građaninu se vodi najmanje računa.I Pravoslavlje smo prodali za novac, a nismo ni EU, A JOŠ MANJE Amerika.Neko se svesrdno trudu da nas već dugo pušta niz vodu, a ne treba biti mnogo pametan da zaključiti koje su to političke spodobe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *