15. септембар – Вулин: Апелујем на власт у Приштини да не подиже тензије

ЗВЕЧАН – Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Александар Вулин апеловао је на власти у Приштини да не подижу тензије на Косову, оцењујући да за то не постоје разлози.

“Моје посете Косову и Метохији увек ће бити у функцији смиривања тензија и олакшавања услова људима за живот”, рекао је Вулин у петак увече у Звечану, где је присуствовао једном хуманитаном концеру.

Раније у петак, због посете Вулина суспендован је вршилац дужности командира полицијске станице у Звечану Дејан Видојевић. Како је саопштено из Косовске полиције, он није поштовао наредбу команде која није дала дозволу Вулину да посети Косово.

Вулин је у петак без најаве допутовао у Звечан где је присуствовао заједничкој седници одборника из четири општине са севера Косова, на којој је разговарано о политичкој и безбедносној ситуацији.

Извор: Бета

4 коментара

 1. Avatar
  Василим

  Он ће да посећује Космет, у реду, али колико је сврсисходна таква политика која се састоји само од посета!?
  Па и Печат у коме је одговорни Вулин , је критиковао из све снаге што се минимизира улога државе Србије на Космету, и дочекасмо да нови “слободни” режим свео сву политику одбране Космета на бедну канцеларију, СРАМОТА бре!

  Ситуација у друштву је катастрофална, морал је никад гори, лоповлук, а чујемо само приче итд

  Сад се учестало прича о поштовању ранијих трулих споразума бившег режима, кога Печат оправано критикује, али нови режим признаје ту капитулацију , још вели да ће ревносно да примене те споразуме, па сад причају о северу Космета, а нико јасно не помиње нити тражи, тужи, захтева , јавно помиње објављује међународним чиниоцима О ПОКРАДЕНОЈ ИМОВИНИ, земљишту, предузећима, приватној имовини, црквеној имовини, о богатствима и сл.

  Неће Еуропејац који је претерано критиковао веселу Миру Марковић ( а била је у праву за Кину)…, а сада тај на пола копља, обећава посете, његову личну бригу, тралала, …па потребан дје државна улога а не појединца, шта ми имамо што се он брине, он је јединка…..нама је потребна државна одбрана конкретна одлучна…

  Демагојгија, демагогија, да ово ради ДС , Печат би критички напао из све снаге,а сада ,…

 2. Avatar

  Gopsodine Vulin,bolje reci MOLIM,nego apelujem jer Taci ne razume tu rec.Trebao si mnogo vise da se oglasis u svim medijima mogucim kada te onomad nisu pustili da odes u severnio deo KiM.I uvek pri pojavljivanju u medije nemoj zaboravljati da kazes kolko je srba zivelo u gradovima na KiM,a da sad nema nikoga sve proterano,koliko je ubijeno,vadjenje organa,pa najnoviji egzodus SRBA (Svinjarevo i ostala sela)i to pod nadzorom NATO i demokratske evrope,a povod je bio ubijeni decaci albanske nacionalnosti,navodno od srba.I jos puno toga ima,a mediji su ti koji vise doprinesu ako zele da to saopstavaju,jer ima i onih koji rade protiv interesa zemlje,nazalost vise ih je danas u Srbiji,to je zaostavstina od gubitnika Tadica koji jos rade u njihovom interesu.Ali to bi i neki strani novinar propratio ako je nezavisan, a ima i takvih hrabrih,mada ih ovi takve ganjaju kapo ovaj u Londonu sto se sakrio u ambasadu Ekvadora a englezi ga opkolili.Nema drugi nacin,jedino tako moze neki tracak istine da probije i ode u svet.Ostalo je samo prica.

 3. Avatar

  Г. Вулин наследио је стање остављено од ЖУТОГ КАРТЕЛА који је
  окупирао све медије у Србији, које слободан па наш и Ваш Печат.
  Западни медији су довели до пето октобарских преврата и ДОСОВСКЕ
  владавине која изроди ЖУТИ КАРТЕЛ пазите картел вада светом.
  НАТО ИМПЕРИЈА је огромни КАРТЕЛ на првом месту војним са тим
  иде политички и БАНКАРСКИ. Србија је гурнута у ЋОШАК и мора извршити пробој на ИСТОК једина светлос долази са Истока зна то
  Вулин,Николић,Вучић,Дачић и Димкић Г. Вулин мора и треба стално да је на КОСМЕТУ да они Срби стварно виде да их матица није отписала. Русија је са нама колико смо ми са собом.

 4. Avatar

  Koji ogroman napredak.Imate Bogdanovica,Ivanovica i Trajkovicku,od zla oca od gore matere pa dobijete nekoga ko voli Srbiju i ko se ne prodaje.Napred Aco,imas pravo i na poneku gresku.Namera je vazna i ljubav prema svojoj zemlji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *