15. септембар – Вулин: Апелујем на власт у Приштини да не подиже тензије

ЗВЕЧАН – Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Александар Вулин апеловао је на власти у Приштини да не подижу тензије на Косову, оцењујући да за то не постоје разлози.

“Моје посете Косову и Метохији увек ће бити у функцији смиривања тензија и олакшавања услова људима за живот”, рекао је Вулин у петак увече у Звечану, где је присуствовао једном хуманитаном концеру.

Раније у петак, због посете Вулина суспендован је вршилац дужности командира полицијске станице у Звечану Дејан Видојевић. Како је саопштено из Косовске полиције, он није поштовао наредбу команде која није дала дозволу Вулину да посети Косово.

Вулин је у петак без најаве допутовао у Звечан где је присуствовао заједничкој седници одборника из четири општине са севера Косова, на којој је разговарано о политичкој и безбедносној ситуацији.

Извор: Бета

4 коментара

 1. Василим

  Он ће да посећује Космет, у реду, али колико је сврсисходна таква политика која се састоји само од посета!?
  Па и Печат у коме је одговорни Вулин , је критиковао из све снаге што се минимизира улога државе Србије на Космету, и дочекасмо да нови “слободни” режим свео сву политику одбране Космета на бедну канцеларију, СРАМОТА бре!

  Ситуација у друштву је катастрофална, морал је никад гори, лоповлук, а чујемо само приче итд

  Сад се учестало прича о поштовању ранијих трулих споразума бившег режима, кога Печат оправано критикује, али нови режим признаје ту капитулацију , још вели да ће ревносно да примене те споразуме, па сад причају о северу Космета, а нико јасно не помиње нити тражи, тужи, захтева , јавно помиње објављује међународним чиниоцима О ПОКРАДЕНОЈ ИМОВИНИ, земљишту, предузећима, приватној имовини, црквеној имовини, о богатствима и сл.

  Неће Еуропејац који је претерано критиковао веселу Миру Марковић ( а била је у праву за Кину)…, а сада тај на пола копља, обећава посете, његову личну бригу, тралала, …па потребан дје државна улога а не појединца, шта ми имамо што се он брине, он је јединка…..нама је потребна државна одбрана конкретна одлучна…

  Демагојгија, демагогија, да ово ради ДС , Печат би критички напао из све снаге,а сада ,…

 2. Gopsodine Vulin,bolje reci MOLIM,nego apelujem jer Taci ne razume tu rec.Trebao si mnogo vise da se oglasis u svim medijima mogucim kada te onomad nisu pustili da odes u severnio deo KiM.I uvek pri pojavljivanju u medije nemoj zaboravljati da kazes kolko je srba zivelo u gradovima na KiM,a da sad nema nikoga sve proterano,koliko je ubijeno,vadjenje organa,pa najnoviji egzodus SRBA (Svinjarevo i ostala sela)i to pod nadzorom NATO i demokratske evrope,a povod je bio ubijeni decaci albanske nacionalnosti,navodno od srba.I jos puno toga ima,a mediji su ti koji vise doprinesu ako zele da to saopstavaju,jer ima i onih koji rade protiv interesa zemlje,nazalost vise ih je danas u Srbiji,to je zaostavstina od gubitnika Tadica koji jos rade u njihovom interesu.Ali to bi i neki strani novinar propratio ako je nezavisan, a ima i takvih hrabrih,mada ih ovi takve ganjaju kapo ovaj u Londonu sto se sakrio u ambasadu Ekvadora a englezi ga opkolili.Nema drugi nacin,jedino tako moze neki tracak istine da probije i ode u svet.Ostalo je samo prica.

 3. Г. Вулин наследио је стање остављено од ЖУТОГ КАРТЕЛА који је
  окупирао све медије у Србији, које слободан па наш и Ваш Печат.
  Западни медији су довели до пето октобарских преврата и ДОСОВСКЕ
  владавине која изроди ЖУТИ КАРТЕЛ пазите картел вада светом.
  НАТО ИМПЕРИЈА је огромни КАРТЕЛ на првом месту војним са тим
  иде политички и БАНКАРСКИ. Србија је гурнута у ЋОШАК и мора извршити пробој на ИСТОК једина светлос долази са Истока зна то
  Вулин,Николић,Вучић,Дачић и Димкић Г. Вулин мора и треба стално да је на КОСМЕТУ да они Срби стварно виде да их матица није отписала. Русија је са нама колико смо ми са собом.

 4. Koji ogroman napredak.Imate Bogdanovica,Ivanovica i Trajkovicku,od zla oca od gore matere pa dobijete nekoga ko voli Srbiju i ko se ne prodaje.Napred Aco,imas pravo i na poneku gresku.Namera je vazna i ljubav prema svojoj zemlji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *