Istraživanja dokazala: Srbija kolevka fašizma

Piše Pavle Ćosić

London, Pariz, Beograd, 28. jun 2010. Izvor Be92: Ono u šta se decenijama verovalo i sumnjalo, napokon je opširnim zajedničkim istraživanjem kembričkog univerziteta, Helsinškog odbora za ljudska prava, Nenada Čanka i dr Miomira Jeftića i dokazano: svaki oblik fašizma na ovoj planeti potiče iz Srbije

Najnovija otkrića potvrđuju ono što se i mislilo: država Srbija je istorijski izvor svekolikog nacizma i fašizma na Zemlji.  U istraživanju koje je sprovela ekipa od tridesetak naučnika iz celog sveta i Srbije, nedavno je dokazano da je prva veštica spaljena na lomači u Srbiji u blizini Paraćina mnogo pre pojave inkvizicije koja je takođe srpski izum, da su prve koncentracione logore osnovali Srbi za bogumile, da su osnivači Kju Kluks Klana statut prepisali od manje poznate rasističke srpske organizacije Srbija do Ontarija, osnovane još sredinom 19. veka, da je izumitelj giljotine poreklom Srbin (istraživači čak navode i ime: Đorđe Ilić, gvožđar iz okoline Jagodine), da je prva gasna komora izgrađena u Peći za potrebe istrebljenja Albanaca još za vreme Kneza Miloša, a da plan za genocid u Srebrenici postoji još u apokrifnim spisima Dušanovog zakonika. Takođe, u ovoj opširnoj studiji na preko 1.300 strana, možemo naći i podatak da su logore Aušvic i Birkenau osnovali srpski gastarbajteri pod konspirativnim imenima Čeda Potok i Mika Budala, dok je Jasenovac takođe srpski izum, a da bi se zataškalo njegovo pravo poreklo u njemu je ubijeno i nekoliko stotina (pojedinci čak tvrde hiljadu) Srba. Dr Miomir Jeftić dokazao je da je Jasenovac preko svojih satelita osnovao lično knez Pavle. U daljem tekstu se izvodi zaključak da su svi Srbi u suštini fašisti, uključujući i same istraživače, dok samo trećina njih redovno na izborima glasa za otvorene fašiste, kako je naglasio Teofil Pančić, takođe učesnik u istraživanju.
Kao šlag na tortu, kako se navodi u ovom izveštaju, upravo pošto je istraživanje završeno, izašao je novi broj časopisa Dveri Srpske kao svojevrsni manifest fašizma i koji se legalno prodaje u kioscima u celoj Srbiji. U fašistička glasila svrstan je i naš časopis, kao i još nekoliko dnevnih novina.

10 коментара

  1. Част је бити на другој страни барикаде у односу на мале кадровике ”Новог светског поретка”. Као и мноштво других појмова, покушавају искривити и обесмислити појмове ”национализам”,”фашизам”, ”родољубље”,”љубав”…, а користе типичан ”Њу Ејџ” манир испирања мозга.Наравно, тај манир има славне зачетнике, цивилизацији познате по раду у Националсоцијалистичкој партији и развоју расних теорија…То су све усавршили и дигли на виши ниво архитекте и идеолози ”Новог светског поретка”, наравно, уз озбиљан научни приступ и допринос труста мозгова који још увек гланца Фирерову слику.Елем,следбеници и кадровици такве зликовачке идеологије у свету, па и код нас (како видимо),стално вичу -”Др’жте лопова”.Наравно, уживају да се лажно предствљају као ”борци за људска права”, ”хуманисти”,”левичари”,”антифашисти”,”хуманитарни радници”…називајући све родољубе у нациљаној држави, без обзира на пол, расу, политичко опредељење,зликовцима и упињу се да их тако представе.Оптужбе и такво деловање делује смешно и бесмислено, док не преузму полуге власти у земљи-жртви.Између осталог, због тога се јако љуте на Путина, пошто то у Русији није дозвољено, чак се дрзнуо (замислите!), да забрани рад агентура ”Њу Ејџа”, које делују под називом ”Невладине организације”.То је тако негде другде, а код нас свакодневно испирање мозга и контрола медија убира своје жртве.Дакле, долазимо у апсурдну ситуацију, следбеници једне зликовачке, умивене и дорађене, људождерске идеологије оптужују неког за ”фашизам”!

  2. Jaka su istrazivanja oprobanih poltrona na srpskoj politickoj sceni i
    medju novinarima novog svetskog poretka.Ako se ovoj gospodi ne svidja
    sto su Srbi(a dokazali su sa ponasanjem da nisu),zasto zive u Srbiji
    i sto ne promenu veru.Sta ce nam oni sada dokazivati nesto sto nema
    veze ni sa istinom ni sa istrazivackim radom.Da je Srbija pravna
    drzava,zna se gde bilo mesto takvima i njima slicnim.Ne verujem da se
    ovako nesto moze naci u nekoj drugoj drzavi osim Srbije.Sramota.

  3. Горан kaže: типичан “Њу Ејџ“ манир … pa: рад агентура “Њу Ејџа“

    Pitam se da li moja tetka u Batocini razume sta je pisac hteo da kaze.

    Inace komentar i poruka su za A+.

  4. FAŠISTI U BEOGRADU. Još ne mogu da verujem, pa moj pokojni otac ih je već jednom isterao iz Beograda, naravno istorija se ponavlja, tu je njegov sin koji će ih isterati ponovo, nema ko drugi.

  5. FAŠISTI U SRBIJI
    Ako hoćeš nekoga da uvrediš, recimu istinu.
    Posmatram narod Srbije duže vreme.
    Nema mnogo Srba.
    Svaka čast piscu ovoga teksta.

  6. Neskrivena borba protiv svega što je Srpsko.
    Na moje,Srbi će propasti ako …
    Najčešći odgovor, pa i vreme je da propadnu, pa oni su najstarioji narod na …
    Odgovor počinje pa oni su. Ko su oni koji daju takve odgovore, najveći procenat Hrvati nastanjeni u Srbiji, ima i drugih nacija, Većina ne diskutuje, sa neskrivenim osmehom, podsmehom.
    Svaka čast piscu ovoga teksta.

  7. Што јес` јес`: ако смо цео свет заразили фашизмом онда је праведно и да страдамо од њега. “Пропаст твоја од тебе Израиљу!” – рече Бог во времја Старог завета. Међутим, дат нам је и Нови, који каже овако: “Суд Божји нека почне од куће Божје”. А пошто смо ми давно одбацили фашизам (још 1941 г.) као превазиђен и незанимљив, па пригрлили комунизам као далеко интересантнији, онда је праведно да пострадамо и од њега тј. од српских комуниста, наше горе листа. Не заборавимо: зна се врло добро колико је Срба пострадало од Немаца и њихових сателита – али се још увек не зна колико их је побијено од комунистички мислећих Срба, њихове деце и њихових доушника од 1941. па до дана данашњег… и колико ће нас још бити побијено… Спаси нас Господе од нас самих!… (“ХОЋУ ДЕЦО МОЈА, АЛИ ПРУЖИТЕ ЛЕЧКА И ВИ МЕНИ РУКУ!”)

  8. Лако је вјеровати на ријеч гомили другоразредних новинара. Србија, Срби нису имали појма шта је гиљотина, логор смрти, гасна комора док то нису осјетли на сопственој кожи. Сад су и Хрвати који су побили ко зна колико Срба, Рома и осталих народа у Првом и у Другом свјетском рату, и муслимани због ових 2000-3000 хиљаде жртава у Сребреници, жртве Српског терора и фашизма. Схвата ли ико појам фашизам, нацизам и разликује ли га од поојмова РОДОЉУБЉЕ, БОРБА ЗА ОДБРАНУ ОТАЏБИНЕ? СВи су одмах полетјели да вјерују овим мутавим страним новинарима који су дошли овдје да баце љагу на нас. Помиње ли ко Анте Павелића, Хитлера или Мусолинија? Одмах: СРБИ су фашисти, СРБи су оавкви и онакви..Срамота за 21.вијек да се за фашизам оптужује народ који је у Првом и Другом свјетском рату дао највише жртава за слободу смрдљиве Европе. Срамота за све ове Србе што се овако одричу свог народа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *