НЕ ЉУТИТЕ НАРОД, КУЧКИНИ СИНОВИ!

Пише Герман Садулајев

Јесу ли то абрамовичи однели недовољно националног блага у иностранство и потрошили га на тирамису за нацисте?

Под плаштом рата, на маргинама Петербуршког економског форума, унутрашња шеста колона кренула је у нову приватизацију. Јесу ли то абрамовичи однели недовољно националног блага у иностранство и потрошили га на тирамису за нацисте?
Не љутите народ, кучкини синови. Народ сад има ураган, град и калибар.
Треба забранити и саму реч приватизација. А за такве идеје – стрељати. Ево вам к. – а не нова приватизација, проклети фашисти.
Ако би досадашњи приватизатори, милијардери, сад, у тешком времену, дали бар нешто од својих милијарди за помоћ фронту и цивилном становништву фронтовских територија, онда би им се угљевље у паклу охладило и народ би им опростио. Добар је наш народ, хришћански.
А овако, док народ скупља своје копејке за воки-токије и дронове, приватизатори не купују ни воки-токије ни дронове већ донирају Оружане снаге Украјине. И понекад понизно моле Британце – молим вас, дајте три рубље становницима леве обале Дњепра који су страдали од експлозије бране. Плиз! Не? ОК.
Зашто им опраштати и признавати? И још им дозволити нову приватизацију?
Господо Орешкин и Набиулина, сами ћете бранити своје приватизовано АД Руска Федерација. Ми чак не морамо ништа ни да радимо. Само ћемо престати да радимо оно што радимо – и готово.
Добро је што ово не радимо због вас и ваше подле деце, веома талентованих жена и љубавница. Него за Русију. А ви сте, господо, пена, ви сте пена. Ништа од вас неће остати. А Русија ће остати. И победићемо.
Ми. Сви наши.
А ви нећете имати удела у нашој победи.
Пензионерка сестра Људмила, која је послала 300 рубаља за воки-токије, имаће удео у Победи.
А ви нећете.

(Телеграм канал Г. Садулајева; превео Ж. Никчевић)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *