УХАПШЕНИ НАПАДАЧИ НА СРБЕ У САРАЈЕВУ: Познато стање оца младог фудбалера који је избоден ножем

Група хулигана са фантомкама, подсетимо, напала је родитеље и децу из Београда која су играли на међународном јуниорском турниру у фудбалу у једном хотелу на Илиџи.

На мети је био један од родитеља који је носио заставу на којој је ћирилицом писало “Звездара”. 

Хулигани су га испрскали сузавцем, а када су му родитељи остале деце скочили у заштиту, нападачи су изашли испред хотела где је дошло до туче.

Један родитељ је избоден након чега је пребачен у Сарајево на указивање помоћи и том приликом су му констатоване лакше телесне повреде. Након тога се вратио у хотел.

Нападу је претходио још један инцидент. За време утакмице у сали хотела група осмогодишњака из Сплита скандирала је за време утакмице против српских вршњака “Убиј Србина”.

Један коментар

  1. Славко Z

    Време титоизма оставило је упечатљиве трагове на српској свести. Једноставно, десило нам се да дође непознати човек из Русије (Тито) и ускочи на чело НОБА у коме је све до 1944. било преко 80% Срба. Мало или ни мало се зна да оно што се приписује Стаљину радио је Троцки, Хазар, који је био Черчилов агент од 1913. године. Троцкистичка банда вршила је разне субверзије по СССР-у између осталог крива је и за гладомор. Они су се дочепали Броза као бегунца из заробљеништва уврстили га у своје редове и школовали годину дана у Москви за Партизанска дејства. Страховит ударац по Српски народ био је, захваљујући Брозу, улазак у редове НОБ-а доскорашњих хрватских усташких злочинаца који на крају марширају као антифашисти.
    Ово што нам се сада дешава, да стално узмичемо пред непријатељима, последица је комплекса који смо покупили за време титоизма и уместо да окупимо једанпут годишње све своје пријатеље у свету, а има их доста, међу њим и два Нобеловца, ми једноставно спроводимо неку “Климеро политику” која
    просто навлачи све дифаматоре да кевћу кад год им се пружи прилика !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *