UHAPŠENI NAPADAČI NA SRBE U SARAJEVU: Poznato stanje oca mladog fudbalera koji je izboden nožem

Grupa huligana sa fantomkama, podsetimo, napala je roditelje i decu iz Beograda koja su igrali na međunarodnom juniorskom turniru u fudbalu u jednom hotelu na Ilidži.

Na meti je bio jedan od roditelja koji je nosio zastavu na kojoj je ćirilicom pisalo “Zvezdara”. 

Huligani su ga isprskali suzavcem, a kada su mu roditelji ostale dece skočili u zaštitu, napadači su izašli ispred hotela gde je došlo do tuče.

Jedan roditelj je izboden nakon čega je prebačen u Sarajevo na ukazivanje pomoći i tom prilikom su mu konstatovane lakše telesne povrede. Nakon toga se vratio u hotel.

Napadu je prethodio još jedan incident. Za vreme utakmice u sali hotela grupa osmogodišnjaka iz Splita skandirala je za vreme utakmice protiv srpskih vršnjaka “Ubij Srbina”.

Jedan komentar

  1. Vreme titoizma ostavilo je upečatljive tragove na srpskoj svesti. Jednostavno, desilo nam se da dođe nepoznati čovek iz Rusije (Tito) i uskoči na čelo NOBA u kome je sve do 1944. bilo preko 80% Srba. Malo ili ni malo se zna da ono što se pripisuje Staljinu radio je Trocki, Hazar, koji je bio Čerčilov agent od 1913. godine. Trockistička banda vršila je razne subverzije po SSSR-u između ostalog kriva je i za gladomor. Oni su se dočepali Broza kao begunca iz zarobljeništva uvrstili ga u svoje redove i školovali godinu dana u Moskvi za Partizanska dejstva. Strahovit udarac po Srpski narod bio je, zahvaljujući Brozu, ulazak u redove NOB-a doskorašnjih hrvatskih ustaških zločinaca koji na kraju marširaju kao antifašisti.
    Ovo što nam se sada dešava, da stalno uzmičemo pred neprijateljima, posledica je kompleksa koji smo pokupili za vreme titoizma i umesto da okupimo jedanput godišnje sve svoje prijatelje u svetu, a ima ih dosta, među njim i dva Nobelovca, mi jednostavno sprovodimo neku “Klimero politiku” koja
    prosto navlači sve difamatore da kevću kad god im se pruži prilika !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *