Модернизација малопродајне мреже којом управља НИС – Познати „Змај 1“ у новом руху

Компанија НИС уложила је више од три милиона евра у реконструкцију популарне бензинске станице

Бензинска станица „Змај 1“, једна од најпознатијих у Београду, у потпуности је реконструисана, а у њену модернизацију компанија НИС уложила је више од три милиона евра.
Овај објекат налази се на ауто-путу Београд–Загреб и један је од најмодернијих у мрежи од више од 400 бензинских станица којима НИС управља у Србији и земљама региона.
У Србији то је најмодернији малопродајни објекат у мрежи компаније НИС и 26. објекат премијум бренда GAZPROM. Изграђена у складу с најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима, нова бензинска станица НИС-а опремљена је врхунском дигиталном технологијом и поседује пет „острва“ с двостраним мултифункционалним аутоматима за точење горива.
GAZPROM бензинска станица „Змај 1“ је тако шести дигитални малопродајни објекат компаније НИС у Србији, који потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и иновативних решења у области малопродаје. Изграђена на месту некадашњег објекта бренда NIS Petrol, нови визуелни идентитет и најмодернији дизајн нове GAZPROM бензинске станице употпуњује понуда широке палете горива домаће производње, као и пажљиво одабрани асортиман допунских производа који је потрошачима доступан у оквиру Drive Café ресторана. Модерни амбијент који је већ постао препознатљив стандард у пословању премијум бренда компаније НИС додатно је обогаћен допунским садржајем, а први пут у региону у саставу малопродајног објекта компаније НИС налази се и McDonald’s ресторан. Најновија бензинска станица НИС-а, „Змај 1“, уједно је и пети малопродајни објекат у мрежи компаније на коме ће бити омогућено пуњење аутомобила на електрични погон.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *