Modernizacija maloprodajne mreže kojom upravlja NIS – Poznati „Zmaj 1“ u novom ruhu

Kompanija NIS uložila je više od tri miliona evra u rekonstrukciju popularne benzinske stanice

Benzinska stanica „Zmaj 1“, jedna od najpoznatijih u Beogradu, u potpunosti je rekonstruisana, a u njenu modernizaciju kompanija NIS uložila je više od tri miliona evra.
Ovaj objekat nalazi se na auto-putu Beograd–Zagreb i jedan je od najmodernijih u mreži od više od 400 benzinskih stanica kojima NIS upravlja u Srbiji i zemljama regiona.
U Srbiji to je najmoderniji maloprodajni objekat u mreži kompanije NIS i 26. objekat premijum brenda GAZPROM. Izgrađena u skladu s najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, nova benzinska stanica NIS-a opremljena je vrhunskom digitalnom tehnologijom i poseduje pet „ostrva“ s dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.
GAZPROM benzinska stanica „Zmaj 1“ je tako šesti digitalni maloprodajni objekat kompanije NIS u Srbiji, koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje. Izgrađena na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn nove GAZPROM benzinske stanice upotpunjuje ponuda široke palete goriva domaće proizvodnje, kao i pažljivo odabrani asortiman dopunskih proizvoda koji je potrošačima dostupan u okviru Drive Café restorana. Moderni ambijent koji je već postao prepoznatljiv standard u poslovanju premijum brenda kompanije NIS dodatno je obogaćen dopunskim sadržajem, a prvi put u regionu u sastavu maloprodajnog objekta kompanije NIS nalazi se i McDonald’s restoran. Najnovija benzinska stanica NIS-a, „Zmaj 1“, ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži kompanije na kome će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *