Зечевизија – Биланс светковине смрти

Трагични и непотпуни „успех“ Ноћи вештица: У пуцњави на једној празничној забави у држави Илиноис убијене су две особе, а најмање 10 је рањено, док је у још 11 масовних пуцњава током викенда животе изгубило 12 људи, преноси Си-Ен-Ен

Непотпуни салдо Ноћи вештица у Америци доноси београдска „Политика“ већ сутрадан после махните прославе Halloween-a, 1. новембра ове године: „Током празничне Ноћи вештица у САД страдало је најмање 12 људи, а 52 особе су рањене, преносе амерички медији. У пуцњави на једној празничној забави у држави Илиноис убијене су две особе, а најмање 10 је рањено, док је у још 11 масовних пуцњава током викенда животе изгубило 12 људи, преноси Си-Ен-Ен. У Колораду је на улицама упуцано и убијено двоје људи, а у Кентакију још двоје поред једне бензинске пумпе. У Калифорнији је на две кућне забаве убијено троје, а рањено осморо људи, док је на Флориди током боксерског меча упуцана и убијена једна особа. У Тексасу су у две одвојене пуцњаве убијене две особе, а рањено је 12 људи. Полиција Тексаса је потврдила да је десеторо упуцаних људи превезено на лечење у две болнице колима хитне помоћи, полицијским аутомобилом и приватним возилом. Двадесетогодишњи мушкарац је касније проглашен мртвим у једној од тих болница, али његово име још није обелодањено. Осумњичени за убиство, који је напустио место злочина непознатим возилом, још увек није приведен, наводи се у саопштењу“, преноси Танјуг. Ово су само прве вести о масовној помами убистава и злочина у махнитој ноћи у Америци, док се чекају нове вести о сличним појавама у целом колективном Западу које видимо на великим и малим екранима. Да ли стварно мислите да је далеко час кад ће се и у нас појавити последице масовно организоване потрошачке грознице уочи „ноћи вештица“,чија су главна мета наша деца и уопште јувенилна популација, свесно терана на мајмунисање свих „западних вредности“ кроз прашуму блештећих излога и дисплеја?

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

  1. Tоплица

    “. . . у лику оних назовимајки које данима, ноћима пред хеловин. . . опремају своје мале шмизле арсеналом метли и вештичјих реквизита . . . све то у даркерским дуксевима и црнини од главе до пете . . . ” Дан након те “светковине” добили смо подужи видео снимак из Москве где живе наши рођаци – снимак њихове шестогодишње шмизле са свим реквизитима. Посебно нас је занимало где је назовимајка данас набавила праву правцату бундеву, баш у свему као ова горе ?! А та назовимајка једна је интелигентна особа, кћер из српскоруског брака ! Има нечега ирационалног у нашем хришћанском бићу заиста.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *