ТРИЛЕР У КОЈЕМ ХААРП ИГРА ГЛАВНУ УЛОГУ

Сага о јахачима психотронске Апокалипсе и медијски хит Хавански синдром

У вези с Хаванским синдромом сумњу изазива не то да ли војни арсенали поседују ово оружје, ни да ли се изводе експерименти над људима – већ питање због чега се баш у овом тренутку тема ставља на велика медијска звона?

Много је назнака да моћни војни естаблишмент опстаје и захваљујући најави о „угроженој националној безбедности“, што пак омогућава убирање неограничених средстава за развој „одбрамбеног“ оружја. Због тога је, као што смо опширније писали у прошлом броју (текст Јахачи психотронске Апокалипсе ), можда дошао и тренутак да признају „благотворну“ улогу ХААРП система, и затраже од УН легализацију забрањених геоинжењеринг активности, које се одвијају широм планете.
Др Ник Бегиш, аутор књиге „Контрола ума“, и сарадник Џн Менинг, аутор књиге „Анђели не свирају ту харфу (HAARP)“, износећи доказе о улози ХААРП антенског система у мењању климе, ушли су у траг патентима с упутствима за изградњу система којим се може утицати на свест, контролисати понашање и „побољшати“ људске перформансе. Бегиш је дошао до патентне документације (у поседу Бернарда Истлунда) у којој пише да се овим изумом „може послати у атмосферу огромна количина енергије, на жељену стратешку локацију и одржати ниво усмерене снаге“.

ЗАМРАЧЕЊЕ НЕБА Очигледно је да ХААРП игра главну улогу у овом трилеру, а сви трагови воде ка војном ваздухопловству САД. О њиховој улози сведочи брачни пар метеоролога настањених у заливу Мејпл, у Британској Колумбији, који су током вишегодишњег посматрања неба 2007. снимили филм „На трагу наших убица“. Поднели су тужбу против владе, приложивши доказе да се у узорцима прикупљеним с тла након прелета авиона налезе честице алуминијума, баријума и кварца. Тада је у локалним новинама први пут постављено питање „Да ли смо запрашивани од стране САД?“ Да се не ради о комерцијалним летовима потврдило се 9/11 кад су сви летови били отказани. Тог дана су авиони ипак прелетали залив, да би активисти добили информацију с локалног аеродрома да се ради о заједничкој војној вежби под називом „Замрачење неба“. Након неколико дана метеоролози су се обратили Министарству за ваздушни саобраћај, да се информишу о природи операције. Одговор је гласио „није забележена операција под тим именом, нити су авиони летели“.
Највише података о ХААРП-у поседује Збигњев Бжежински, а геофизичар Ј. Ф. Мекдоналд, специјалиста за проблеме ратовања, описује технологију: „Ови таласи, временски прецизно подешеним ударима вештачки узнемирених електрона, могу довести до обрасца за осцилације које производе релативно висок ниво снаге на одређеним деловима планете… На тај начин може се развити систем који би озбиљно угрозио рад мозга великој популацији у одређеним регионима, током дужег временског периода“. У Мекдоналдсовој књизи налазе се описи манипулације климом (зарад потраге за рудним богатствима под ледом), контроле океанских таласа, производње озонских рупа, контроле можданих таласа… „Могућност примене вештачких електромагнетних поља је широка и може се користити у војним и квазивојним ситуацијама… Сем борбе против терористичких група, могла би се примењивати за контролу маса и као противпешадијска техника ратовања. У свим случајевима ЕМ (електромагнетни) систем произвео би физиолошке и перцептивне поремећаје и дезоријентацију… Предност је што су невидљиви и тешко их је ометати.“
У уводу књиге Најџела Калгера „Unless Peace Comes“ („Док не дође мир“) наводе се методе злоупотребе природног окружења: „Кључ за вођење геофизичког рата је идентификација еколошких нестабилности – да би се уз додатак мале количине енергије ослободила много већа количина енергије.“
И док се Американци претварају да су „изненађени и увређени“ овим „нападом“, подсећамо на изјаву конгресмена Кучинића дату у Сенату САД 2001. године. Он се разметао чињеницом да НАТО поседује оружје „оспособљено да делује с копна, мора и из свемира, манипулацијом електромагнетним, психотронским, соничним, ласерским зрачењем и осталим методама директно усмерене енергије, са утицајем на појединце, циљане групе или читаву популацију“.

ЗЛОЧИН ПРОТИВ ПРИРОДЕ И ЧОВЕКА Сазнања о застрашујућем деловању „коктела“ небројених патената, предатих у руке војним експертима да се играју богова, обесмишљава читаву глобално промовисану „зелену“ рекламну кампању за „спас планете“. Пројекат је дизајниран за преношење милиона вати енергије у Земљину високо наелектрисану јоносферу, што су физичари Универзитета Бернард Истлунд егзалтирано објавили, хвалећи се да сад могу буквално да подигну део атмосфере.
Овај злочин против природе и човека није обухваћен ниједном агендом као кључна активност коју треба забранити и санкционисати. Еколошке покрете не брине ни податак, који је изнео др Ник Бегиш, да овај експеримент може генерисати магнетно поље довољно јако да помери токове голфске струје, промени климу и поремети функционисање комуникације… Уместо тога мета су краве што избацују CO2 и димњаци домаћинстава која се греју на угаљ. Док вегани дижу срцепарајућу буку око наших прехрамбених навика, а продавци магле нас замајавају зеленим, паметним, еко-френдли инвестицијама – свештеници „зеленог поретка“ граде светилишта у којима се клањамо боговима прогреса и култу ветрењача и соларних панела. Дипломате и шпијуни су само згодна медијска доскочица, у овом глобалном перформансу, погодна за убрзавање трке у наоружању.
У Завршном извештају Америчког војног ваздухопловства (Final Report on Biotechnology Research Requirements) захтева се обнављање биотехнолошких истраживања за аеронаутичке системе, уз коментар: „Иако је првобитна намера била да се деградирају људски перформанси уз помоћ деловања термалног и електромагнетног поља, развојни планови иду у правцу утицаја на менталне функције, уз помоћ спољашњег деловања на одређена енергетска поља.“ Планирано је да се ови експерименти усаврше до 2010. године.
Донедавно смо таворили на дну „Пећине“, изложени позоришту сенки, дресирани да не верујемо ни здравој памети ни сопственим очима. Узалуд су освешћени, међу којима је и оснивач No HAARP покрета Клер Зикур, aпеловали да подигнемо очи ка небу, упозоравајући да се оружје којим се поигравају отима контроли: „Војска ће задати ударац јоносфери, а затим ће посматрати шта ће се десити! Пропустили су да нам кажу да немају појма шта даље.“ Али „мачонаука државе Пентагон“ воли неизвесност.
„Велики момци добили су нове играчке“, закључују др Бегиш и Менингова, упозоравајући да је на делу глобални вандализам.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *