TRILER U KOJEM HAARP IGRA GLAVNU ULOGU

Saga o jahačima psihotronske Apokalipse i medijski hit Havanski sindrom

U vezi s Havanskim sindromom sumnju izaziva ne to da li vojni arsenali poseduju ovo oružje, ni da li se izvode eksperimenti nad ljudima – već pitanje zbog čega se baš u ovom trenutku tema stavlja na velika medijska zvona?

Mnogo je naznaka da moćni vojni establišment opstaje i zahvaljujući najavi o „ugroženoj nacionalnoj bezbednosti“, što pak omogućava ubiranje neograničenih sredstava za razvoj „odbrambenog“ oružja. Zbog toga je, kao što smo opširnije pisali u prošlom broju (tekst Jahači psihotronske Apokalipse ), možda došao i trenutak da priznaju „blagotvornu“ ulogu HAARP sistema, i zatraže od UN legalizaciju zabranjenih geoinženjering aktivnosti, koje se odvijaju širom planete.
Dr Nik Begiš, autor knjige „Kontrola uma“, i saradnik DŽn Mening, autor knjige „Anđeli ne sviraju tu harfu (HAARP)“, iznoseći dokaze o ulozi HAARP antenskog sistema u menjanju klime, ušli su u trag patentima s uputstvima za izgradnju sistema kojim se može uticati na svest, kontrolisati ponašanje i „poboljšati“ ljudske performanse. Begiš je došao do patentne dokumentacije (u posedu Bernarda Istlunda) u kojoj piše da se ovim izumom „može poslati u atmosferu ogromna količina energije, na željenu stratešku lokaciju i održati nivo usmerene snage“.

ZAMRAČENJE NEBA Očigledno je da HAARP igra glavnu ulogu u ovom trileru, a svi tragovi vode ka vojnom vazduhoplovstvu SAD. O njihovoj ulozi svedoči bračni par meteorologa nastanjenih u zalivu Mejpl, u Britanskoj Kolumbiji, koji su tokom višegodišnjeg posmatranja neba 2007. snimili film „Na tragu naših ubica“. Podneli su tužbu protiv vlade, priloživši dokaze da se u uzorcima prikupljenim s tla nakon preleta aviona naleze čestice aluminijuma, barijuma i kvarca. Tada je u lokalnim novinama prvi put postavljeno pitanje „Da li smo zaprašivani od strane SAD?“ Da se ne radi o komercijalnim letovima potvrdilo se 9/11 kad su svi letovi bili otkazani. Tog dana su avioni ipak preletali zaliv, da bi aktivisti dobili informaciju s lokalnog aerodroma da se radi o zajedničkoj vojnoj vežbi pod nazivom „Zamračenje neba“. Nakon nekoliko dana meteorolozi su se obratili Ministarstvu za vazdušni saobraćaj, da se informišu o prirodi operacije. Odgovor je glasio „nije zabeležena operacija pod tim imenom, niti su avioni leteli“.
Najviše podataka o HAARP-u poseduje Zbignjev Bžežinski, a geofizičar J. F. Mekdonald, specijalista za probleme ratovanja, opisuje tehnologiju: „Ovi talasi, vremenski precizno podešenim udarima veštački uznemirenih elektrona, mogu dovesti do obrasca za oscilacije koje proizvode relativno visok nivo snage na određenim delovima planete… Na taj način može se razviti sistem koji bi ozbiljno ugrozio rad mozga velikoj populaciji u određenim regionima, tokom dužeg vremenskog perioda“. U Mekdonaldsovoj knjizi nalaze se opisi manipulacije klimom (zarad potrage za rudnim bogatstvima pod ledom), kontrole okeanskih talasa, proizvodnje ozonskih rupa, kontrole moždanih talasa… „Mogućnost primene veštačkih elektromagnetnih polja je široka i može se koristiti u vojnim i kvazivojnim situacijama… Sem borbe protiv terorističkih grupa, mogla bi se primenjivati za kontrolu masa i kao protivpešadijska tehnika ratovanja. U svim slučajevima EM (elektromagnetni) sistem proizveo bi fiziološke i perceptivne poremećaje i dezorijentaciju… Prednost je što su nevidljivi i teško ih je ometati.“
U uvodu knjige Najdžela Kalgera „Unless Peace Comes“ („Dok ne dođe mir“) navode se metode zloupotrebe prirodnog okruženja: „Ključ za vođenje geofizičkog rata je identifikacija ekoloških nestabilnosti – da bi se uz dodatak male količine energije oslobodila mnogo veća količina energije.“
I dok se Amerikanci pretvaraju da su „iznenađeni i uvređeni“ ovim „napadom“, podsećamo na izjavu kongresmena Kučinića datu u Senatu SAD 2001. godine. On se razmetao činjenicom da NATO poseduje oružje „osposobljeno da deluje s kopna, mora i iz svemira, manipulacijom elektromagnetnim, psihotronskim, soničnim, laserskim zračenjem i ostalim metodama direktno usmerene energije, sa uticajem na pojedince, ciljane grupe ili čitavu populaciju“.

ZLOČIN PROTIV PRIRODE I ČOVEKA Saznanja o zastrašujućem delovanju „koktela“ nebrojenih patenata, predatih u ruke vojnim ekspertima da se igraju bogova, obesmišljava čitavu globalno promovisanu „zelenu“ reklamnu kampanju za „spas planete“. Projekat je dizajniran za prenošenje miliona vati energije u Zemljinu visoko naelektrisanu jonosferu, što su fizičari Univerziteta Bernard Istlund egzaltirano objavili, hvaleći se da sad mogu bukvalno da podignu deo atmosfere.
Ovaj zločin protiv prirode i čoveka nije obuhvaćen nijednom agendom kao ključna aktivnost koju treba zabraniti i sankcionisati. Ekološke pokrete ne brine ni podatak, koji je izneo dr Nik Begiš, da ovaj eksperiment može generisati magnetno polje dovoljno jako da pomeri tokove golfske struje, promeni klimu i poremeti funkcionisanje komunikacije… Umesto toga meta su krave što izbacuju CO2 i dimnjaci domaćinstava koja se greju na ugalj. Dok vegani dižu srceparajuću buku oko naših prehrambenih navika, a prodavci magle nas zamajavaju zelenim, pametnim, eko-frendli investicijama – sveštenici „zelenog poretka“ grade svetilišta u kojima se klanjamo bogovima progresa i kultu vetrenjača i solarnih panela. Diplomate i špijuni su samo zgodna medijska doskočica, u ovom globalnom performansu, pogodna za ubrzavanje trke u naoružanju.
U Završnom izveštaju Američkog vojnog vazduhoplovstva (Final Report on Biotechnology Research Requirements) zahteva se obnavljanje biotehnoloških istraživanja za aeronautičke sisteme, uz komentar: „Iako je prvobitna namera bila da se degradiraju ljudski performansi uz pomoć delovanja termalnog i elektromagnetnog polja, razvojni planovi idu u pravcu uticaja na mentalne funkcije, uz pomoć spoljašnjeg delovanja na određena energetska polja.“ Planirano je da se ovi eksperimenti usavrše do 2010. godine.
Donedavno smo tavorili na dnu „Pećine“, izloženi pozorištu senki, dresirani da ne verujemo ni zdravoj pameti ni sopstvenim očima. Uzalud su osvešćeni, među kojima je i osnivač No HAARP pokreta Kler Zikur, apelovali da podignemo oči ka nebu, upozoravajući da se oružje kojim se poigravaju otima kontroli: „Vojska će zadati udarac jonosferi, a zatim će posmatrati šta će se desiti! Propustili su da nam kažu da nemaju pojma šta dalje.“ Ali „mačonauka države Pentagon“ voli neizvesnost.
„Veliki momci dobili su nove igračke“, zaključuju dr Begiš i Meningova, upozoravajući da je na delu globalni vandalizam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *