U epicentru inforata

Zahvaljujući Pečatu, danas niko u Srbiji nema prava da kaže da nije mogao da zna, već samo da nije želeo da zna istinu

U uslovima gotovo kompletnog preuzimanja medijskog prostora u Srbiji od strane centara moći sa Zapada, obaveštajne agenture, novinari koji su prošli specijalizovane obuke, spin doktori, urednici sa zadatkom plasiranja analnog, oralnog i genitalnog sadržaja u svim formama (od rijalitija do Olimpa Jana Fabra), otpočeli su proces medijske kontrole uma, spinovanja i inženjeringa populacije prema kojima se Gebelsove propagandne strategije pokazuju kao dečja igra. Cilj globalista – demontaža srpskog naroda i države Srbije – odvijao se nakon 5. oktobra 2000. u savršenoj sinhronizaciji sa delovanjem medijske kibernetike sračunate na stezanje obruča propagande, manipulaciju i sveopštu pisoarizaciju naroda. U tim uslovima Pečat se uspostavio kao epicentar informacionog rata, koji su globalisti pokrenuli protiv čovečanstva ili, kako je to Džordž Buš definisao 13. aprila 2003: „Inforat predstavlja kombinaciju imaginativnih strategija i novih tehnologija kojima mi redefinišemo rat u skladu sa našim uslovima.“
[restrict]

ORUŽJE ZA UNIŠTENJE STVARNOSTI U inforat globalisti su ušli sa „teškom artiljerijom“. Preuzeti od strane nekoliko globalističkih korporacija i pod direktnom ili prikrivenom upravom i „novinarskim“ delovanjem obaveštajnih službi i kontrolora uma, globalisti su se latili intervenisanja u samoj realnosti – proizvodeći događaje ili prevodeći realne događaje u medijske, čime je prava realnost trebalo da izgubi supstancijalnost i postane vrsta propagande koja je u potpunosti prešla u oblast kibernetike – što predstavlja najznačajniju formu zagađenja sa kojom smo suočeni. Osnovna poluga moći postalo je oružje za masovno uništenje realnosti, širenjem kreirane realnosti koje računa na proizvodnju panike i straha kao okosnice za uništenje čula za orijentaciju, ili doživljaj samog sveta.

Znanje, istraživački potencijal i intuicija uredničkog tima omogućili su da se Pečat suprotstavi novom svetskom poretku na svim inforatničkim frontovima koji su se otvarali, precizno disekujući iz broja u broj planove i operacije „tamnih koridora moći“, koji se realizuju kao naučnotehnološki totalitarizam u formi kibernetskog eugenizma što ima za cilj uspostavljanje totalne i totalitarne kontrole, privatizaciju i inženjering genetske baštine čovečanstva i oslobađanje planete od „suvišnih žderača hrane“ – pod koje eugeničari od Galtona do naših dana podvode mnogobrojne ljude na planeti.

CRNE MEDIJSKE OPERACIJE Gotovo svaka operacija globalista u Srbiji izgubila je u inforatu zahvaljujući Pečatu. Razobličeno je delovanje hipermoćnih medija koji operacijama „zujanja roja“ omogućavaju sprovođenje metodologije napredovanja novog svetskog poretka po obrascu hegelijanske dijalektike: „problem–reakcija–rešenje“: problem se medijski kreira, mediji imaju zadatak da ga dramatizuju – najčešće u formi crnih psiholoških operacija – i ljudi su spremni da prihvate mere koje bi u normalnim uslovima bile za njih potpuno neprihvatljive. Upravo ovih dana svedoci smo odvijanja takve operacije: dirigovanog medijskog zavijanja usmerenog na proizvodnju problema „nasilja u porodici“, koje je preplavilo sve medije; sve naslovne strane su u znaku ubistava i masakra u porodici, čiju verodostojnost niko ne proverava, ubistvo pevačice Jelene ne silazi sa naslovnih strana, crna hronika mandatorno dominira štampanim medijima, na ekranima se o nasilju u porodici govori na svakih petnaest minuta. Cilj ove crne psihološke operacije je opravdanje razaranja porodice i normalizacija otimanja dece od roditelja, na osnovu anonimnih prijava, od strane socijalnih službi, u svetu prepoznatih kao važna karika u multimilionskom biznisu: trgovini decom i njihovim ubacivanjem u pedofilsko-satanističke lance.

Nejasno, klaustrofobično osećanje da su uključeni detonatori nevidljivih logističkih bombi koji neumitno otkucavaju poslednje časove čovečanstva, prikriveno trasama informacionih i medijskih tehnologija čija teleprisutnost daleko nadmašuje Orvelovu antiutopijsku viziju sveta Velikog brata, zahvaljujući analizama Pečatovih inforatnika učinilo je da se istina vidi bolje i preciznije nego ikada ranije u istoriji. Medijska „polarna inercija“, strategija pretvaranja Srba u genocidan narod koji treba medijski drogirati do smrti, zamenjena je inforatničkim brušenjem istine kojim je uzdrmana kognitivna disonanca naroda, sveopšta pasivizacija, nestanak javnog mnjenja i ukidanje mišljenja. Ovaj viteški podvig Pečatovog tima učinio je da danas niko u Srbiji nema prava da kaže da nije mogao da zna, već samo da nije želeo da zna (istinu).              

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *