Razoružano zlo

Piše Mara Knežević Kern

Da li je novi predsednik SAD na putu da sruši jedan od najvećih mitova Agende 21 – borbu protiv klimatskih promena?

Postizborni događaji u Americi, bez presedana u novijoj istoriji, otkrili su odlučnost vladara iz senke da ne ispuste bez borbe niti mreže što je decenijama pletu na  samitima Bilderberške grupe. Iza lančanih protesta s pevanjem i plakanjem na sam dan proglašenja novog predsednika očito stoji novac onih koji bi se, s obzirom na predizbornu retoriku Donalda Trampa, mogli naći na listi bivših gospodara iz senke. Među njima svakako ima i onih koji s nestrpljenjem očekuju da li će predsednikovi koraci ići u pravcu negiranja antropogenog uticaja na klimatske promene, što podrazumeva i uskraćivanje fondova „borcima protiv klimatskih promena i SO2“. Da bojazan nije neopravdana svedoči Trampova najava raskidanja svih klimatskih sporazuma koje je potpisao Obama, uključujući ključni iz Pariza, sa samita SOP21, čime se direktno sukobio sa UN i EPA.

Na njegovom novom veb-sajtu America First Energy Plan klima se uopšte ne spominje, što uliva nadu da će novi predsednik ostati dosledan u kritici Obaminog koncepta izloženog u Climate Action Plan-u, koji je nazvao „štetnim i nepotrebnim“.

[restrict]

PREPORUKE ZA TREĆI SVET Mark Moreno, osnivač sajta Climate Depot, objavio je 2007. listu od stotinu naučnika čiji radovi potvrđuju da klimatske promene nisu prouzrokovane ljudskim aktivnostima, i da je smena vrelih i hladnih perioda prirodan proces na koji utiču brojni kosmički faktori kojima je Zemlja izložena od postanka sveta. Opredelivši se da posluša nauku i zdrav razum, Tramp je dirnuo u osinje gnezdo gusto isprepletanih interesa, a činjenica da je odustajanje od rata protiv klimatskih promena jedna od prvih vidljivih promena prelaska vlasti sa Obame na Trampa nagoveštava ozbiljne potrese na svim nivoima.

Meteorolog Džon Kolman, osnivač veb-strane Water Channel, oduševljeno pozdravlja ovu predsednikovu odluku „koja daje nadu da će, konačno, umesto politike reč dobiti nauka“.  Kolman već godinama raskrinkava autore „nenaučne, monstruozne prevare“ u režiji Ala Gora, koji je dokumentarcem Neprijatna istina, lansiranim u medijsku orbitu 2006, alarmirao čovečanstvo na uzbunu, kako bi uz pomoć straha od globalnog zagrevanja do sada zgrnulo 50 miliona dolara. Holivud je dodelom Oskara ovom filmu, proglašenom za najbolji dokumentarac, dobrano participirao u ovom finansijskom poduhvatu, a film je ubrzo postao deo obaveznog školskog programa, dok su svi kritički naučni radovi stavljeni na led.

Da je Klintonova pobedila, zlatna žila teorije o uzrocima „klimatskog zagrevanja“ punila bi i dalje kase globalnog biznis kluba na teret svih kooperativnih naroda okupljenih pod krovom UN. Ovaj obrt predstavlja šansu i za zemlje Trećeg sveta, da kupovanjem vremena zbace jaram haračlija, što se odnosi i na Srbiju – potpisnicu pakta o ulasku u klimatski rat – koja bi svoju energetsku nezavisnost vezanu za rudnike uglja mogla da stavi na kocku. U tom svetlu se može posmatrati i Hilarino predizborno obećanje da će do 2027. godine svako domaćinstvo dobiti energiju iz „obnovljivih izvora“.

U šta su se upetljale UN – razvijajući strategiju borbe protiv SO2 – može se videti iz grotesknog izveštaja o neophodnosti promene prehrambenih navika Zemljana, kojima se preporučuje smanjenje konzumiranja mesa i namirnica životinjskog porekla. Preporuka se prvenstveno odnosi na zemlje Trećeg sveta, koje – prema ovoj kvazinaučnoj studiji – „ne bi smele da slede prehrambene navike bogatih“. S obzirom na tvrdnju da „poljoprivreda nanosi jednaku štetu kao potrošnja fosilnih goriva“, globalna nutricionistička preporuka kreće se u pravcu vegansko-vegetarijanske ishrane, što je propraćeno medijskom kampanjom proglašavanja pionira ovog gastronomskog trenda za heroje i spasioce Planete.

 

PREKOBROJNI NEKA SE SPREME Ovaj projekat UN praćen je i alarmantnim predviđanjima UNEP-a da će broj Zemljana do 2050. premašiti 9,1 bilion, što podrazumeva strategiju pripreme prekobrojnih na brojna odricanja, uključujući i sterilizaciju. Iza ovog izveštaja stoji prof. Edgar Heretviks, direktor Industrijskog ekološkog programa na Norveškom institutu za nauku i tehnologiju, koji tvrdi da „proizvodi životinjskog porekla prave više štete nego proizvodnja cementa i peska, plastike ili metala“, što je sinhronizovano sa zaključcima dokumenta UN – Milenijumska procena ekosistema kojim se tvrdi da „biomasa i životinjska hrana nanose jednaku štetu Planeti kao fosilna goriva“. UN nam u to ime preporučuju – za početak – uvođenje jednog dana bez mesa.

Apel za uzdržavanje od mesa i mlečnih proizvoda upućen je prvenstveno zemljama Trećeg sveta, s preporukom da ne slede zapadni model rastuće potrošnje, a Zapad će – pri tom – svoje prehrambene navike zadržati zato što njihova industrija to „uzdržavanje“ ne bi podnela.

Njihove „analize“ govore da na uzgoj domaćih životinja i proizvodnju mlečnih proizvoda odlazi 70 odsto globalne potrošnje vode, ali ne kažu koliko vode odlazi na proizvodnju zaslađenih napitaka jedne od najmoćnijih industrija na svetu i koliko vode potroše naftne kompanije tokom ispumpavanja gasa iz škriljaca.

Milenijumska procena ekosistema sadrži i podatak da poljoprivredno zemljište zahvata 38 odsto zemljine površine, upozoravajući da stočarstvo i poljoprivreda učestvuju sa 19 procenata emisije SO2. Postavlja se pitanje zbog čega UN nikada nisu naručile procenu učestvovanja NATO ratne mašinerije u proizvodnji ugljen-dioksida, niti su preispitane ekološke posledice geoinženjering eksperimenata, nuklearnih proba, centrala na nuklearni pogon… Umesto toga, slogan UN za 21. vek glasi: pobijmo krave i sterilišimo siromahe. Kojim tempom će svetska vlada uništavati stočni fond zavisi od kooperativnosti članica UN, i od njihove veštine da milom ili silom ubede stanovništvo u neophodnost ovakvih mera, a za sterilizaciju se već pobrinuo sektor Bila Gejtsa.

Osokoljeni sveopštim haosom, strahom od terorizma, ratova, gladi Bilderberg igrači su odlučili da otvore karte, ubeđujući nas da stvaranje svetske vlade nema alternativu. 

GLOBALNI SATANISTIČKI RITUAL Rokfeler je u svom govoru na Bilderberškom samitu pohvalio medije za dobro držanje i čuvanje tajne: „Zahvalni smo Vašington postu, Njujork tajmsu, Tajm magazinu i mnogim drugim medijima, čiji su urednici 40 godina prisustvovali našim sastancima, poštujući obećanje da o tome nikom neće ništa govoriti. Prerano objavljivanje plana za stvaranje Svetske vlade onemogućilo bi realizaciju ovog projekta, ali s obzirom na to da je svet postao sofisticiraniji, mase su (zahvaljujući zastrašivanju) pripremljene da prihvate formiranja Svetske vlade, na čijem čelu bi bila intelektualna elita i bankari.“

Kisindžer, u svojstvu eksperta za psihologiju masa, računa sa strahom kao glavnim mehanizmom za manipulaciju. On je svoju strategiju za nenasilno uspostavljanje svetske vlade najavio pre dve decenije: „Današnja Amerika bila bi užasnuta ako bi trupe UN ušle u Los Anđeles da uspostave red, ali će nam sutra biti zahvalni. Ovo će biti moguće ako ih uverimo da se radi o spoljašnjoj opasnosti – bila ona hipotetična ili stvarna – koja direktno preti njihovoj egzistenciji. U takvoj atmosferi svi ljudi sveta će moliti svoje vlade da ih oslobode tog zla. Svako se boji nepoznate opasnosti. Kad se suoče s tim scenarijom, individualna ljudska prava biće dobrovoljno ustupljena u zamenu za garanciju da će im Svetska vlada garantovati bezbednost (Bilderberg konferencija, Francuska, 21. maj 1992).“

Strah od gladi, terorizma, SO2 pokreće ovaj proces u željenom pravcu, pa postaje jasno zbog čega je elita uznemirena dolaskom novog igrača na scenu. Ulični protesti i ovom prilikom imaju rukopis istog reditelja: ljupke pletene kapice sa roščićima – koje pored Madone nosi i većina „spontano okupljenih“ – mogle su se videti širom sveta, što govori da su se „pletilje“ marljivo pripremale za globalni satanistički ritual.   Nad „gnevnom“ masom su se razvile zastave boje duge, a brojni aktivisti zaduženi za promociju predloga novog zakona kojim bi se – prema još neobjavljenom dokumentu Ministarstva pravde – legalizovala zoofilija, pedofilija i ostalih 12 perverzija, uspaničeno su urlali protiv čoveka koji se usudio da promoviše porodične vrednosti.

Ova bratija je računala s podrškom Klintonove da se i pedofilima dozvoli pravo na usvajanje dece, uz obrazloženje da „oni vole decu“, a sajt NAMBLA, preko koga su bogati klijenti naručivali dečake, držane u raznim delovima sveta da budu na raspolaganju, dobio je logistiku iz Velike Britanije, od strane laburistkinje Patriše Hjuit, koja je legalizaciju pedofilije pravdala „naučnim argumentima“, tvrdeći da se ne može dokazati da seks škodi deci.    

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *