Haški tribunal za ratne zločine prodao licencu Egiptu i Libiji, kriminalci širom sveta nezadovoljni

Hag, 19. novembar 2012. godine – Posle izricanja oslobađajuće presude Anti Gotovini i Mladenu Markaču i nemale prašine koja se digla u javnosti u celom svetu, a ponajviše u Srbiji i Hrvatskoj, većinski vlasnik Haškog tribunala za ratne zločine, a to je Vlada SAD-a, danas je prodala licencu i sva prava na korišćenje ovog suda vladama Libije i Egipta.
Naime, posle javne licitacije koja je održana na „I–beju“, Libija i Egipat su zajedno nastupili i otkupili sva prava na korišćenje ovog suda u sledećih 20 godina za rekordnih milijardu dolara, što je ponuda koja je daleko premašila sve dotadašnje ponude, te je aukcija prekinuta pre vremena, pre isteka predviđenih nedelju dana. To je zapravo bio uslov Libije i Egipta koji su, kako je navedeno u zahtevu, za ovaj sud najviše zainteresovani, jer je on pokazao do koje mere je u stanju da s potpunom svetskom legitimnošću najveće ratne zločince oslobodi svake krivice, a istovremeno neke potpuno nevine ljude ili osudi na drakonske kazne, ili ih drži u pritvoru koliko god je to potrebno. Ove dve države naročito su zainteresovane za Tribunal zbog njegove političke moći, jer, kako se kaže u obrazloženju, na ovaj način moći ćemo legitimno da svrgavamo s vlasti svakog neposlušnog političara, dok će ostali moći da rade šta im je volja.
Za otkup Tribunala bile su zainteresovane i brojne mafijaške organizacije, kao i veliki koncern za prodaju kokaina iz Kolumbije, ali oni su ponudili daleko manju sumu, zato što se Haški sud najviše istakao u političkim procesima koji ovim firmama nisu toliko potrebne. U tajnoj poruci na društvenoj mreži „Tviter“, jedan od narko-bosova iz Ekvadora je poručio da se nada da će Ujedinjene nacije napokon osnovati neki sud koji će služiti i za oslobađanje velikih svetskih kriminalaca, a ne samo ratnih zločinaca. U poruci se kaže:„Sramota je da pojedini ratni zločinci koji su zaslužni za ogromnu količinu ubistava bivaju proglašavani nevinima, dok kriminalci koji na duši ne nose više od stotinjak žrtava dobijaju kazne od po 40 i više godina, a u nekim državama ih osuđuju i na smrtnu kaznu! Ovoj nepravdi mora se stati na put“, odlučan je anonimni kriminalac koji se predstavlja pod pseudonimom Maksironaldinjo.

Nataša Kandić i Sonja Biserko nezadovoljne što nisu dobile sredstva za podršku oslobađanju hrvatskih generala

Beograd, 17. novembar 2012. godine – Dve najistaknutije žene iz nevladinog sektora u Srbiji Sonja Biserko i Nataša Kandić izrazile su sinoć nezadovoljstvo zbog toga što im niko nije pružio finansijsku potporu da podrže oslobađanje Gotovine i Markača. U znak protesta, njih dve su ispred svojih organizacija, svaka na svoj način, izdale saopštenje u kojima osuđuju ovu presudu, baš kao i zvanični Beograd. Iz Međunarodnog fonda za organizacije koje se bave ljudskim pravima, poručeno im je, uz izvinjenje, da im sredstva nisu obezbeđena jer u ovom delikatnom slučaju njihovo mišljenje nikom nije bilo bitno.

Jedan komentar

  1. Au, bruka i sramota!
    Nataša Kandiqi MNOGO PUTA VOLJENI LEGENDARNI UDARNIK šipac BRIGADIRKA i ORDENONOŠA hrvaćanski i Sonja Bis-serko hrvaćanska UCVELJENICA zbog OBITELJSTVA i PUĆANSTVA i zaslužni SPORTISKA šipaca u PLJUVANJU po očinstvu – neiščekivano su izdane i dekintirane!
    Zar mož’ da bidne i To ?
    Zaludno je bilo njihovo BRANITELJSTVO do NIVOA PROSTITUCIONALNOG PROFESIONALIZMA NASPRAM nedužnog GENOCID-LEGIONARA-PLAĆENOG UBICE i BRANITELJA. PROIZVOD nazvan “BIS-KANDI” LICENCIRAN je na “poznatom” i konačno “priznatom” SADRŽAJU koji proističe iz OBITELJSKIH PORIVA ( mi se pridružujemo SUĆUTI i sažaljevamo Vaš LIČNI KUKAVIČLUK), sa JAVNO-TAJNIM sadržajem u VELEIZDAJNIČKO ŠPIJUNSKOM ZANATU KRO-ŠIPAC d.o.o., koga “pozdravljamo” uz želju da “LIJA – LIJA, AL’ DOLIJA” !!! “KE ĆEKAME…”!!!
    Pa se “osloni” na EU… Ako smeš… Ne mož’ ni da se “nakraviš” – o’ma lude kravice!
    NAJ VEĆU RADOST I SATISFAKCIJU očekujemo U trenutku DODELE NAGRADE za ŽIVOTINJSKO NEDELO 20 veka, ŠAMARANJE STARCA OD 80 GODINA, a onda i za sva Vaša životinjska nedela … Teško ih je nabrojati.
    Imamo dojavu da ste učesnice “sortiranja organa”…
    Medicinarke?! Opet “jedan” dr GENOCID francuzić Bernar KUŠ Vaš MENTOR?! Šta li ?!?
    Vodimo evidenciju. Šipci nam svesrdno pomažu, a ni hrvaćanci nisu ništa grđi… Zavaljujemo IM SVIMA !!!!!!!
    Posle kažu da smo neuviđajni!
    Na “naš” mož’ i da se osloniš i … sve ostalo što sledi ! Aha !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *