Uhapšen bus-bos odgovoran za organizovan ulazak na pogrešna vrata u GSP-u

Beograd, 25. septembar 2012. godine – Policija je ušla pre nekoliko dana u trag mladiću za koga se sumnjalo da predvodi bandu koja organizovano već dva meseca maltretira kontrolore i Komunalnu policiju ulazeći na vrata gradskog prevoza na kojima piše „izlaz“ i izlazi na vrata na kojima piše „ulaz“, a danas ga je i uhapsila. U saopštenju koje je izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova, kaže se da je osumnjičeni mladić G.B. sa stanim boravištem u Beogradu, odavno poznat organima reda po prestupima tipičnim za besprizornog monstruma kakvog Beograd odavno nije imao. U njegovom dosijeu navodi se da je s prekršajima počeo još u maloletnom dobu prelazeći ulicu van pešačkog prelaza, a da se kasnije istakao u zaustavljanju taksija na ulici bez ikakvog razloga.
Kako se navodi u daljem saopštenju, ovaj momak kome sledi zaprećena kazna od 10 do 15 godina zatvora za organizovano remećenje javnog reda i mira, ima grupu sledbenika preko društvene mreže „Fejsbuk“ preko koje je organizovao akciju ometanja GSP-a i „Bus Plusa“. Osim što je podstrekivao svoje sledbenike da koriste pogrešna vrata, terao ih je i da ne plaćaju kartu i da se upuštaju u raspravu s Komunalnom policijom.
Jedan od najvećih prekršaja G.B. napravio je oktobra 2010. godine kad se ogrešio o Zakon o saobraćaju i ulicu prešao sa slušalicama na ušima, a policajcu koji ga je uhvatio u deliktu pokazao je isprave ne skidajući te iste slušalice, što je protumačeno kao nepoštovanje organa reda zbog čega je osuđen na novčanu kaznu od 80.000 dinara.

Jedan komentar

  1. 10-15 godina za takvog izgrednika je malo, molio bih sudstvo da ga osudi ako ne na smrtnu kaznu onda bar doživotnu…
    O majko SRBIJO, podari nam još 100.000 takvih ”izgrednika” da otrezne braće i sestre i da svi pokažu GRAĐANSKU neposlušnost…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *