02. јун – Кркобабић: Могуће понављање избора

БЕОГРАД – Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Јован Кркобабић изјавио је да постоји могућност да сви разговори о формирању владе пропадну и да се морају поновити посланички избори.

“Не треба искључити ни једну варијанту у Србији јер постоји на стотину начина да се формира будућа власт. Такодје, може се десити да сви разговори пропадну и да се парламентарни избори понове”, казао је Кркобабић за суботње издање “Вечерњих новости”.

Он очекује да Демократска странка почетком идуће недеље председнику Републике Томиславу Николићу саопшти да има парламентарну већину са коалицијом СПС-ПУПС-ЈС и “још неким политичким партнерима”.

За “Вечерње новости” председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић је изјавио да није сигурно да ће трећи партнер у могућој влади СПС и ДС бити Либерално демократска партија.

Дачић је оценио да ће разговори о формирању владе бити завршени до краја јуна и указао да економски програм треба да буде централна тема тих разговора.

Извор: Бета

2 коментара

  1. Obzirom na godine, Krkobabic bi trebao da zna, da je RED da se prvo ponudi partiji sa najvise osvojenih glasova da sastavi VLADU. Dakle SNS. Povjerenje ulijeva DACIC. Kao provjereni POLITIKANT, mogao bi lako doci do zakljucka da je DS brod koji tone, i da je vrijeme da se prebaci u KLUB POBJEDNIKA, koalirajuci sa SNS, DSS…………….Najbolja verzija za SRBIJU,bez obzira koliko nam Dacic bio sinpatican ili antipatican.

  2. Narod je svojim glasovima rekao svoju rec!
    Promene se moraju dogoditi kako brod koji je vec dotakao dno nebi ostao na dnu za uvek..
    Narodu koji je spreman da vrati u zivot svoju napacenu, ponizenu, pokradjenu zemlju neophodno je lice koje je u stanju da pokrene nadu u boljitak koja coveka drzi u zivotu.
    Bez promene vlade, toga nece biti…
    SNS,DSS i sigurno ima jos onih koji to mogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *