02. jun – Krkobabić: Moguće ponavljanje izbora

BEOGRAD – Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić izjavio je da postoji mogućnost da svi razgovori o formiranju vlade propadnu i da se moraju ponoviti poslanički izbori.

“Ne treba isključiti ni jednu varijantu u Srbiji jer postoji na stotinu načina da se formira buduća vlast. Takodje, može se desiti da svi razgovori propadnu i da se parlamentarni izbori ponove”, kazao je Krkobabić za subotnje izdanje “Večernjih novosti”.

On očekuje da Demokratska stranka početkom iduće nedelje predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću saopšti da ima parlamentarnu većinu sa koalicijom SPS-PUPS-JS i “još nekim političkim partnerima”.

Za “Večernje novosti” predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je izjavio da nije sigurno da će treći partner u mogućoj vladi SPS i DS biti Liberalno demokratska partija.

Dačić je ocenio da će razgovori o formiranju vlade biti završeni do kraja juna i ukazao da ekonomski program treba da bude centralna tema tih razgovora.

Izvor: Beta

2 komentara

  1. Obzirom na godine, Krkobabic bi trebao da zna, da je RED da se prvo ponudi partiji sa najvise osvojenih glasova da sastavi VLADU. Dakle SNS. Povjerenje ulijeva DACIC. Kao provjereni POLITIKANT, mogao bi lako doci do zakljucka da je DS brod koji tone, i da je vrijeme da se prebaci u KLUB POBJEDNIKA, koalirajuci sa SNS, DSS…………….Najbolja verzija za SRBIJU,bez obzira koliko nam Dacic bio sinpatican ili antipatican.

  2. Narod je svojim glasovima rekao svoju rec!
    Promene se moraju dogoditi kako brod koji je vec dotakao dno nebi ostao na dnu za uvek..
    Narodu koji je spreman da vrati u zivot svoju napacenu, ponizenu, pokradjenu zemlju neophodno je lice koje je u stanju da pokrene nadu u boljitak koja coveka drzi u zivotu.
    Bez promene vlade, toga nece biti…
    SNS,DSS i sigurno ima jos onih koji to mogu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *