Andrej Nikolaidis optužuje „Forum pisaca“ za neprincipijelnost

Piše Pavle Ćosić

Podgorica, 23. januara 2012. godine (Be92) – Crnogorski novinar, publicista i političar bosansko-grčkog porekla Andrej Nikolaidis, posle spornog teksta u kojem na šaljiv način izražava žaljenje što kompletno rukovodstvo Republike Srpske nije pobijeno na proslavi 20 godina postojanja.

 

Nikolaidis se suprotstavio, kako kaže, efemernoj i licemernoj podršci „Foruma pisaca“ iz Beograda koji u svom saopštenju navodno staju u njegovu odbranu, a istovremeno optužuju njegovog predsednika za genocid.
„Da sve bude neverovatnije, taj Forum se otvoreno već godinama navodno zalaže za obustavu govora mržnje, a moj tekst više nego očigledno i vrlo svesno obiluje upravo govorom mržnje. To su dvostruki aršini i tako nešto neću trpeti. Neka taj Forum organizuje peticije, debate, javne diskusije i šta god hoće, ali tom licemerju ne želim da prisustvujem, niti da mu dam podršku“, naglasio je Nikolaidis u svom novom tekstu pod nazivom „’Forum pisaca’ protiv slobode govora“.

2 komentara

  1. Bravo za Andreja koji se sprda sa srpskom vlascu i tzv srpskim nevladinim organizacijama,bolju reklamu nije mogao dobiti e SRBI U PAMET SE SRBI ,kako ste naivni …..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *