Андреј Николаидис оптужује „Форум писаца“ за непринципијелност

Пише Павле Ћосић

Подгорица, 23. јануара 2012. године (Бе92) – Црногорски новинар, публициста и политичар босанско-грчког порекла Андреј Николаидис, после спорног текста у којем на шаљив начин изражава жаљење што комплетно руководство Републике Српске није побијено на прослави 20 година постојања.

 

Николаидис се супротставио, како каже, ефемерној и лицемерној подршци „Форума писаца“ из Београда који у свом саопштењу наводно стају у његову одбрану, а истовремено оптужују његовог председника за геноцид.
„Да све буде невероватније, тај Форум се отворено већ годинама наводно залаже за обуставу говора мржње, а мој текст више него очигледно и врло свесно обилује управо говором мржње. То су двоструки аршини и тако нешто нећу трпети. Нека тај Форум организује петиције, дебате, јавне дискусије и шта год хоће, али том лицемерју не желим да присуствујем, нити да му дам подршку“, нагласио је Николаидис у свом новом тексту под називом „’Форум писаца’ против слободе говора“.

2 коментара

  1. Bravo za Andreja koji se sprda sa srpskom vlascu i tzv srpskim nevladinim organizacijama,bolju reklamu nije mogao dobiti e SRBI U PAMET SE SRBI ,kako ste naivni …..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *