Србе убијају зар не?

dragomir-antonic-BWДрагомир Антонић 

Расправљајмо о праву на сопствено мишљење, а заборавимо право на живот. Уосталом, ради се о животу некаквог бедног Србина, а не о филозофском, а изнад свега демократском праву на изражавање сопственог мишљења

Сме ли се све прећутати? Сме ли се све заборавити? Је су ли Срби застрашени или власт мисли да ако ћути о злочинима над сопственим народом, непријатељу ће се омилити? Евроунијатски „пријатељи“, уз Ватикан највећи непријатељи Србије, тапнуће нас по рамену, а онда иза леђа уживати у урлику.

 

ПОЛИТИЧКО КОРЕКТНО ЋУТАЊЕ Удри по деци из Горњег Кусца. Велибор Петровић има седамнаест година, његов друг Александар Марчић шеснаест. Тучени су летвама са гвозденим ексерима. Тукли су их Шиптари са намером да их убију. Да их нема више. Да не постоје. Разлог? Велибор Петровић и Александар Марчић су Срби. Никакав други разлог не постоји. Довољно да се буде бијен, пребијен, убијен.

Каменован аутобус у Пећи који је возио Србе на гробље. Усред града. Усред дана. О упадању у куће, отимању летине, стоке, сечи шума не вреди се ником жалити. Трпи и ћути, јер је политички коректно. Рећи да вам је живот угрожен, да се имовина отима и свакодневно пљачка, могло би угрозити наш пут без алтернативе.

Особе које су младе Србе покушали да убију нису откривене. Нађен је наводно један, такође млад, седамнаест година има, али је он пуштен да се брани са слободе. Док истрага не утврди да ли је он стварно желео да убије свог вршњака Србина или је у питању само некаква младалачка свађа.

[restrictedarea]

Удри, закољи да Србин не постоји!

Арлаукало се у Бујановцу и околним селима, Прешеву, Митровици.

Они који су арлаукали по Бујановцу, Прешеву, Митровици, по земљи Србији нису откривени. Зна се ко су они отприлике, наводно су поднете пријаве, али нико није нити ће бити оптужен, а камоли осуђен. Све је обавијено велом тајне, јер истрага је у току и све што би се рекло омело би истражне органе да дођу до истине. На крају биће објављено некакво немушто саопштење и готова прича. Има много важнијих ствари од неваспитаних урлика малих групица беспризорних младића, који због тешке економске ситуације скандирају: Удри, закољи да Србин не постоји!

 

УМРО ПРИРОДНОМ СМРЋУ, У ПРИСУСТВУ ВЛАСТИ Док се власт у Србији прави да не чује ове позиве на клање и геноцид, с друге стране јави се мудросер са предлогом за „достојанствено и где јуре и где не јуре, бегање са Косова и Метохије“. Његово наклапање постаће важније од злочиначког урлика и учиниће да арлаук препун мржње – Удри, закољи да Србин не постоји – нестане са новинских страна или телевизијских екрана. Или је све са намером урађено. Извалимо глупост да заташкамо непријатељски позив на геноцидно клање. Расправљајмо о праву на сопствено мишљење, а заборавимо право на живот. Уосталом, ради се о животу некаквог бедног Србина, а не о филозофском, а изнад свега демократском праву на изражавање сопственог мишљења. Сопствено мишљење, макар га и немао, категорија је изнад свих категорија. Већа чак и од академског додатка, или ипак не би ваљало баш толико претеривати.

Србима у Србији прете, али зато у цивилизованој и демократској евроунијатској Холандији, Срби из чиста мира умиру. У присуству власти. Професор и лекар Душан Дуњић умро је природном смрћу у Хагу. Како је некад писао Нушић: Умро природном смрћу у присуству власти. Некако много Срба умре природном смрћу у присуству добро организоване полиције у једној држави која се хвали да има најбољи здравствени систем. Оду Срби здрави и чили из Србије и цап. Умру а пре тога никад нису били болесни. Не стигну ни да кажу оно због чега су у Хаг отишли. Или баш због тога изненада умру. Не каже се узалуд да истина може бити смртоносна. Можда зато наша власт ћути или се прави да је глува и слепа. Како другачије објаснити да не види како се хрватске црнокошуљашке наоружане ордије формирају и марширају главним градом Хрватске – Загребом. Све под командом ратног злочинца Главаша. Хрватска је завршила први део пројекта. Створила је младе генерације пуне мржње према Србима. Сад их само ваља војно обучити и наоружати. Шта мислите против кога ће Хрвати ратовати? Против Мађара, Аустријанаца, Италијана? Неће. Сви знамо. Њихов циљ је убијање преосталих Срба у Славонији, избацивање Срба из Вуковара и преко Срема – Земун. Не верујете? Има још живих људи који су пливали преко Дунава и Саве да спасу главу од каме Независне државе Хрватске.

Света Петка је прошла. Пред нама је Свети Лука. Славите Срби и молите се за јунаке који чаме у хашком казамату. Вечна слава професору Дуњићу.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *