Почетна / БРОЈ 361 / 6.000 $ по глави детета

6.000 $ по глави детета

Пише Мара Кнежевић Керн

Нестанак деце постао је планетарни проблем, али је мало познато да упоредо са порастом броја отмичара из криминалног миљеа расте број отмица под окриљем државе зарад „борбе против насиља у породици“.

КРАЂА ПОД ОКРИЉЕМ ДРЖАВЕ Некада су нас плашили „Циганима који краду децу“, а памтимо и случај примитивне нероткиње Шефке Хоџић из села Јусићи код Зворника, која је (уз помоћ пријатеља) убила комшиницу да би јој извадила дете из стомака. Отмицама су, временом, почели да се баве бели мантили, тајно и организовано, да би се „хармонизацијом“ закона са ЕУ и остатком „напредног“ света омогућила легална, институционализована отмица деце, уз помоћ социјалних радника.

Није тајна да милион деце годишње нестане у САД и ВБ, а црни рекорд држи Белгија. У бриселском атару је у периоду од 1991. до 1996. пријављен нестанак 1 300 деце. Ова деца су жртве криминалаца, али о легалним отмицама се код нас још увек не говори. У друштву „високе толеранције“ којем хрлимо, на удару државе се налазе најсиромашнији, пошто се сиромаштво све мање толерише. Док бескућнике у Америци смештају у ФЕМА кампове, чипују их и подвргавају медицинским експериментима, сиромашним породицама се одузимају деца – од колевке до пубертета, из руке у руку.

С обзиром да малолетничка делинквенција поприма размере епидемије, за коју још нису пронађене вакцине, проблем се решава уз помоћ социјалних радника обучених да нањуше жртве, да би их – уз полицијску пратњу – сместили у неки од домова за привремено збрињавање.

Захваљујући сведочењу „звиждача“ Кристи Вилс, бившег руководиоца ЦПС (Центaр за бригу о деци) јавност је сазнала детаље везане за методе државне крађе деце и да ЦПС за своје активности добија месечно 6.000 долара „по глави“. Уколико се дочепају детета са посебним потребама и урођеним инвалидитетом, зарадиће много више. У том случају, у подели плена, сем васпитача, наставника и социјалних радника, учествују и медицинске установе, финансиране од заинтересованих фармацеутских кућа уз подршку државних фондова.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *