Ендрју Џонсон – Теслино оружје у рукама Зла

Разговарала Мара Кнежевић Керн

Шта је проузроковало претварање њујоршких Kула близнакиња у прах пре него што су пале на земљу?

Иако су „климатске промене“ узнемириле британске поданике, нема наговештаја о евентуалној промени  односа медија према политички коректној теорији о „обновљивим изворима енергије“ и фаталном CO2, „узрочнику свих планетарних јада“.

Ендрју Џонсон, предавач на британском Опен универзитету,  научни истраживач и стручњак за софтвер инжењеринг, у разговору за „Печат“  износи резултате својих истраживања везаних за манипулације климом. Џонсон је дошао до значајних открића о повезаности  „природних катастрофа“ са експерименталним поигравањем силама природе, уз помоћ  софистицираног оружја непознатих карактеристика, зарад интереса „контролне групе“, људи спремних на све.

Тврдите да се иза „забринутости“ званичних научних кругова, изазване опасношћу од повећања емисије CO2, крије нешто што не желе да нам кажу?

Важно је направити разлику између угрожавања природног окружења и климатских промена. Онима који тврде да климатске промене нису изазване CO2 замерају да негирају утицај индустријског загађења на околину. На тај начин се маргинализују гласови оних што упозоравају да постоји проблем много већи него што било ко од „забринутих климатолога“ жели да призна. Током истраживања сам закључио да иза оптужнице подигнуте против CO2 стоје корпоративни и војни интереси чији је утицај у потпуности занемарен. На ту појаву је упозоравао и председник Ајзенхауер 1961. апелујући на обуздавање њихових апетита.

На позив активиста из покрета „Скајгард“ имали сте прилику да у Европском парламенту изнесете своје виђење улоге система HAARP у акцији засипања Планете токсичним супстанцама уз помоћ војних и цивилних авиона. Кемтрејлси су и даље табу тема?

Први пут сам приметио неприродне беле трагове на небу 2005. Временом сам сазнао да је премијерно засипање британског становништва обављено још 1953 – 1964, такозваним zinc cadmium sulphide dispersion trials, уз подршку владе и Академије медицинских наука. Академици су тврдили да се ради о „безопасним супстанцама“. Симптоматично је да смо у Великој Британији 2008. изненада добили Department of Energy and Climate Change (DECC) који је убрзо у свој речник убацио термин геоинжењеринг. У кратком „Извештају о oпцијама геоинжењеринг експеримената“ у циљу деловања на климу не спомињу се кемтрејлси, али се наговештава употреба стратосферског и тропосферског запрашивања (СРМ). Позадина убрзане „хармонизације“ европских прописа са Извештајем владе из 2010. види се из следеће реченице: „Влада Велике Британије врши притисак на владе осталих земаља да прихвате исти приступ СРМ истраживањима.“ У тексту везаном за „регулацију геоинжењеринга“, налази се следећа реченица: „Британска и остале владе морају да прогурају геоинжењеринг на међународни ниво и помогну покретање овог процеса.“

[restrictedarea]

„Гардијан“ је објавио текст упозорења једног званичника који каже да „мало ко у цивилном сектору разуме да се геоинжењеринг експерименти изводе превасходно у војне сврхе и немају ништа с наводним захлађивањем планете или смањивањем емисије CO2“.

Годинама се говори о тајним експериментима за развијање технологије производње разорног оружја, базиране на Теслиним сазнањима о слободној енергији.

Никола Тесла је развио експерименте и хардвер  за изазивање ефекта поља (field effect) знајући шта се све може урадити са електрицитетом и магнетизмом. Тесла је пре сто година имао намеру да подари човечанству новооткривену врсту енергије, али се бојао да ће ова технологија пасти у погрешне руке и бити употребљена у деструктивне сврхе. Што се и догађа. Ми верујемо да су неки од његових проналазака искоришћени и развијени у тајности од стране неформалних група (не мора да значи да се ради о војној сили САД) које имају глобални интерес да развију ово оружје.

После догађаја из септембра 2001. прикључио сам се експертском тиму „Стручњаци за истину о 9/11“ и имао прилику да се упознам са радовима др Џуди Вуд, професора  машинства са Клемсон универзитета. Она је упозоравала на неслућене опасности од злоупотребе и непознавања природе ове енергије, од стране нестручних и нечасних људи. Своја открића, сумње и страхове изнела је у књизи  „Где су нестале куле?“ с намером да докаже постојање овог оружја.

Др Вуд се временом удаљила од групе „Научници за истину о 9/11“ окренувши „научну јавност“ против себе. Било ми је јасно да је открила нешто у шта се није смело дирати, па сам јој се 2008. придружио, да бих временом открио димензије медијске манипулације усмерене ка минимизирању резултата њеног рада и извргавању руглу њене личности. Детаљи се налазе у мојој књизи „9/11“.

Шта сте то открили на рушевинама Светског трговинског центра, што је разјарило „борце за истину“ о 9/11?

Др Вуд и ја смо заједно обишли рушевине, бележећи оно што је касније послужило као доказни материјал против званичне верзије догађаја, о чему смо писали у својим књигама. Критичари су се касније обрушили на нас избегавајући да се баве изнесеним чињеницама. А ми смо само постављали питања на која нам до данас нико од званичника није одговорио, као што нико нема одговор на основно питање: Шта је проузроковало претварање кула у прах, пре него што су пале на земљу? Изнели смо претпоставку да је рушење изведено уз помоћ енергетског оружја, слично Хачисоновом експерименту (Hutchisоn effect) за који се користи „field effect“ технологија. То је мешавина енергија електрицитета, магнетизма и радиофреквенције. Кад је др Вуд изговорила „хладна фузија“, дефинишући је као Low Еnergy Nuclear Reaction – LENR, читава политички коректна научна јавност се подигла против ње. Термин хладна фузија први пут је употребио у научној литератури Стивен Џоунс, као и руски научник Андреј Липсон 1980. Нема сумње да је „слободна енергија“ откривена пре много година, као и да су предузете драстичне мере како би експерименти остали недоступни јавности. Др Вуд је дошла до недвосмисленог закључка да се ради о оружју познатом под називом  „directed energy wеаpons“ (DЕW) оградивши се од нагађања ко је, зашто и из коjeг центра извео напад.

Црни свет физике укључује бројне факторе, међу којима су и метеоролошки услови. Откривена је веза између рушења кула и олује Ајрин, чија је путања била крајње неуобичајена.

Др Вуд је приложила бројна истраживања везана за ураган Ајрин (Ерин) пронашавши везу са рушењем Светског трговинског центра. Мало је познато да је ураган категорије 3, упоредив са ураганом Кетрин, стигао надомак Њујорка 9. 11. 2001. Упркос томе, у јутарњем метеоролошком извештају на ТВ његово кретање није праћено упозорењем на опасност, иако је ишао у правој линији према граду.

На сателитским снимцима се види да је ураган Ајрин надомак Њујорка у последњем трнутку променио правац и кренуо пут Њуфаундленда. У извештају „Колапс Светског трговинског центра“ др Вуд доказује везу HAARP система са кретањем урагана, с обзиром на то да је ураган Ајрин одиграо специфичну улогу у операцији „рушење“. Др Вуд је упоредила торнадо са Теслиним калемом, објаснивши његову улогу у операцији изведеној уз помоћ електромагнетно-гравитационо-нуклеарних реакција. Оне који су у својим извештајима заобишли открића др Вуд подсећам да је могуће донети било какав закључак о било чему, али је вредност тог закључка обрнуто пропорционална количини прећутаних чињеница.

Министарство правде САД, у склопу програма „Заједница против тероризма“, дало је налог полицији да се свако ко посумња у званичну верзију 9/11 третира као потенцијални терориста.

То потврђује да се владе баве терористичким нападима на сопствени народ, користећи геоинжењеринг као моћно оружје. Желим да томе станем на пут, па сам конструисао механичког змаја ради прибављања доказа о авио-запрашивању. Мој Pi Skytracker  у стању је да аутоматски региструје летове изнад локације на којој се налазите, да одреди висину и правац лета, а сваких неколико минута се укључује камера, у интервалу који одаберем. Аутоматски се региструју и временски параметри (влажност ваздуха, температура…) као и сви подаци о конкретном лету, с обзиром да већина авиона емитује ADS-B поруке. Направио сам студију авионског саобраћаја, након чега сам своја запажања – везана за неуједначене трагове авиона Easy Jet- проследио компанији. Још ми нису одговорили на питање:  Како је могуће да истовремено (изнад моје куће) један њихов авион оставља кратак траг (који одмах нестаје) а други за собом вуче дугачак траг видљив сатима? Неки трагови су, према сателитским снимцима, дуги и по 364 км.

Обама је „борбу против климатских промена“ прогласио приоритетним задатком за Америку и свет. Тај рат је, као и сви остали превентивни ратови, донео енормну финансијску корист „клима ратницима“ а стратегија занемаривања тврдњи научника да CO2 представља само димну завесу омогућава профитерима да приграбе огромне фондове намењене „хлађењу планете“. Очигледно је да контролна група у својим рукама држи и узрок и решење проблема.

[/restrictedarea]

3 коментара

  1. мали брат

    зар не би требало питати ППВ у о. у вези тог британског CPM “истраживања”, јер се број `кемтрејса` видљивих на нашем небу знатно повећао, од како је он дошао на власт ?! ….
    …. узгред, да није дошло и до `померања` Голфске струје ( “топла вода” код западне обале Ирске за време недавних олуја и киша ?!) – као последица БП `хаварије` у Мексичком заливу ?

  2. Jован Илијин

    Поменути господин се бави сумњивим теоријама завера. Мислим да њему није месту у Печату.Ауторка је у једном од прошлих бројева “потурила” теозофију, сада једног истраживача који се бави ванземаљским цивилизацијама, да не набрајам даље. Ми читаоци би волели озбиљније текстове (па и у области теорија завера) и ауторе. Подметања ове врсте у једном од најугледнијих магазина нису у реду-да ли се ради о непромишљености или је са намером, уредници најбоље знају. Морам да истакнем да иначе, у Печату увек има сјајних текстова

  3. мали брат

    …. мало `галаме` у немачким медијима о `кемтрејлсима` ? Меркелкин режим то поново користи против САД, правећи се “невешт”, као да о томе ништа није знао ??? Па како је то могуће за `свезнајуће` Немце ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *