Endrju Džonson – Teslino oružje u rukama Zla

Razgovarala Mara Knežević Kern

Šta je prouzrokovalo pretvaranje njujorških Kula bliznakinja u prah pre nego što su pale na zemlju?

Iako su „klimatske promene“ uznemirile britanske podanike, nema nagoveštaja o eventualnoj promeni  odnosa medija prema politički korektnoj teoriji o „obnovljivim izvorima energije“ i fatalnom CO2, „uzročniku svih planetarnih jada“.

Endrju Džonson, predavač na britanskom Open univerzitetu,  naučni istraživač i stručnjak za softver inženjering, u razgovoru za „Pečat“  iznosi rezultate svojih istraživanja vezanih za manipulacije klimom. Džonson je došao do značajnih otkrića o povezanosti  „prirodnih katastrofa“ sa eksperimentalnim poigravanjem silama prirode, uz pomoć  sofisticiranog oružja nepoznatih karakteristika, zarad interesa „kontrolne grupe“, ljudi spremnih na sve.

Tvrdite da se iza „zabrinutosti“ zvaničnih naučnih krugova, izazvane opasnošću od povećanja emisije CO2, krije nešto što ne žele da nam kažu?

Važno je napraviti razliku između ugrožavanja prirodnog okruženja i klimatskih promena. Onima koji tvrde da klimatske promene nisu izazvane CO2 zameraju da negiraju uticaj industrijskog zagađenja na okolinu. Na taj način se marginalizuju glasovi onih što upozoravaju da postoji problem mnogo veći nego što bilo ko od „zabrinutih klimatologa“ želi da prizna. Tokom istraživanja sam zaključio da iza optužnice podignute protiv CO2 stoje korporativni i vojni interesi čiji je uticaj u potpunosti zanemaren. Na tu pojavu je upozoravao i predsednik Ajzenhauer 1961. apelujući na obuzdavanje njihovih apetita.

Na poziv aktivista iz pokreta „Skajgard“ imali ste priliku da u Evropskom parlamentu iznesete svoje viđenje uloge sistema HAARP u akciji zasipanja Planete toksičnim supstancama uz pomoć vojnih i civilnih aviona. Kemtrejlsi su i dalje tabu tema?

Prvi put sam primetio neprirodne bele tragove na nebu 2005. Vremenom sam saznao da je premijerno zasipanje britanskog stanovništva obavljeno još 1953 – 1964, takozvanim zinc cadmium sulphide dispersion trials, uz podršku vlade i Akademije medicinskih nauka. Akademici su tvrdili da se radi o „bezopasnim supstancama“. Simptomatično je da smo u Velikoj Britaniji 2008. iznenada dobili Department of Energy and Climate Change (DECC) koji je ubrzo u svoj rečnik ubacio termin geoinženjering. U kratkom „Izveštaju o opcijama geoinženjering eksperimenata“ u cilju delovanja na klimu ne spominju se kemtrejlsi, ali se nagoveštava upotreba stratosferskog i troposferskog zaprašivanja (SRM). Pozadina ubrzane „harmonizacije“ evropskih propisa sa Izveštajem vlade iz 2010. vidi se iz sledeće rečenice: „Vlada Velike Britanije vrši pritisak na vlade ostalih zemalja da prihvate isti pristup SRM istraživanjima.“ U tekstu vezanom za „regulaciju geoinženjeringa“, nalazi se sledeća rečenica: „Britanska i ostale vlade moraju da proguraju geoinženjering na međunarodni nivo i pomognu pokretanje ovog procesa.“

[restrictedarea]

„Gardijan“ je objavio tekst upozorenja jednog zvaničnika koji kaže da „malo ko u civilnom sektoru razume da se geoinženjering eksperimenti izvode prevashodno u vojne svrhe i nemaju ništa s navodnim zahlađivanjem planete ili smanjivanjem emisije CO2“.

Godinama se govori o tajnim eksperimentima za razvijanje tehnologije proizvodnje razornog oružja, bazirane na Teslinim saznanjima o slobodnoj energiji.

Nikola Tesla je razvio eksperimente i hardver  za izazivanje efekta polja (field effect) znajući šta se sve može uraditi sa elektricitetom i magnetizmom. Tesla je pre sto godina imao nameru da podari čovečanstvu novootkrivenu vrstu energije, ali se bojao da će ova tehnologija pasti u pogrešne ruke i biti upotrebljena u destruktivne svrhe. Što se i događa. Mi verujemo da su neki od njegovih pronalazaka iskorišćeni i razvijeni u tajnosti od strane neformalnih grupa (ne mora da znači da se radi o vojnoj sili SAD) koje imaju globalni interes da razviju ovo oružje.

Posle događaja iz septembra 2001. priključio sam se ekspertskom timu „Stručnjaci za istinu o 9/11“ i imao priliku da se upoznam sa radovima dr Džudi Vud, profesora  mašinstva sa Klemson univerziteta. Ona je upozoravala na neslućene opasnosti od zloupotrebe i nepoznavanja prirode ove energije, od strane nestručnih i nečasnih ljudi. Svoja otkrića, sumnje i strahove iznela je u knjizi  „Gde su nestale kule?“ s namerom da dokaže postojanje ovog oružja.

Dr Vud se vremenom udaljila od grupe „Naučnici za istinu o 9/11“ okrenuvši „naučnu javnost“ protiv sebe. Bilo mi je jasno da je otkrila nešto u šta se nije smelo dirati, pa sam joj se 2008. pridružio, da bih vremenom otkrio dimenzije medijske manipulacije usmerene ka minimiziranju rezultata njenog rada i izvrgavanju ruglu njene ličnosti. Detalji se nalaze u mojoj knjizi „9/11“.

Šta ste to otkrili na ruševinama Svetskog trgovinskog centra, što je razjarilo „borce za istinu“ o 9/11?

Dr Vud i ja smo zajedno obišli ruševine, beležeći ono što je kasnije poslužilo kao dokazni materijal protiv zvanične verzije događaja, o čemu smo pisali u svojim knjigama. Kritičari su se kasnije obrušili na nas izbegavajući da se bave iznesenim činjenicama. A mi smo samo postavljali pitanja na koja nam do danas niko od zvaničnika nije odgovorio, kao što niko nema odgovor na osnovno pitanje: Šta je prouzrokovalo pretvaranje kula u prah, pre nego što su pale na zemlju? Izneli smo pretpostavku da je rušenje izvedeno uz pomoć energetskog oružja, slično Hačisonovom eksperimentu (Hutchison effect) za koji se koristi „field effect“ tehnologija. To je mešavina energija elektriciteta, magnetizma i radiofrekvencije. Kad je dr Vud izgovorila „hladna fuzija“, definišući je kao Low Energy Nuclear Reaction – LENR, čitava politički korektna naučna javnost se podigla protiv nje. Termin hladna fuzija prvi put je upotrebio u naučnoj literaturi Stiven Džouns, kao i ruski naučnik Andrej Lipson 1980. Nema sumnje da je „slobodna energija“ otkrivena pre mnogo godina, kao i da su preduzete drastične mere kako bi eksperimenti ostali nedostupni javnosti. Dr Vud je došla do nedvosmislenog zaključka da se radi o oružju poznatom pod nazivom  „directed energy weapons“ (DEW) ogradivši se od nagađanja ko je, zašto i iz kojeg centra izveo napad.

Crni svet fizike uključuje brojne faktore, među kojima su i meteorološki uslovi. Otkrivena je veza između rušenja kula i oluje Ajrin, čija je putanja bila krajnje neuobičajena.

Dr Vud je priložila brojna istraživanja vezana za uragan Ajrin (Erin) pronašavši vezu sa rušenjem Svetskog trgovinskog centra. Malo je poznato da je uragan kategorije 3, uporediv sa uraganom Ketrin, stigao nadomak Njujorka 9. 11. 2001. Uprkos tome, u jutarnjem meteorološkom izveštaju na TV njegovo kretanje nije praćeno upozorenjem na opasnost, iako je išao u pravoj liniji prema gradu.

Na satelitskim snimcima se vidi da je uragan Ajrin nadomak Njujorka u poslednjem trnutku promenio pravac i krenuo put Njufaundlenda. U izveštaju „Kolaps Svetskog trgovinskog centra“ dr Vud dokazuje vezu HAARP sistema sa kretanjem uragana, s obzirom na to da je uragan Ajrin odigrao specifičnu ulogu u operaciji „rušenje“. Dr Vud je uporedila tornado sa Teslinim kalemom, objasnivši njegovu ulogu u operaciji izvedenoj uz pomoć elektromagnetno-gravitaciono-nuklearnih reakcija. One koji su u svojim izveštajima zaobišli otkrića dr Vud podsećam da je moguće doneti bilo kakav zaključak o bilo čemu, ali je vrednost tog zaključka obrnuto proporcionalna količini prećutanih činjenica.

Ministarstvo pravde SAD, u sklopu programa „Zajednica protiv terorizma“, dalo je nalog policiji da se svako ko posumnja u zvaničnu verziju 9/11 tretira kao potencijalni terorista.

To potvrđuje da se vlade bave terorističkim napadima na sopstveni narod, koristeći geoinženjering kao moćno oružje. Želim da tome stanem na put, pa sam konstruisao mehaničkog zmaja radi pribavljanja dokaza o avio-zaprašivanju. Moj Pi Skytracker  u stanju je da automatski registruje letove iznad lokacije na kojoj se nalazite, da odredi visinu i pravac leta, a svakih nekoliko minuta se uključuje kamera, u intervalu koji odaberem. Automatski se registruju i vremenski parametri (vlažnost vazduha, temperatura…) kao i svi podaci o konkretnom letu, s obzirom da većina aviona emituje ADS-B poruke. Napravio sam studiju avionskog saobraćaja, nakon čega sam svoja zapažanja – vezana za neujednačene tragove aviona Easy Jet- prosledio kompaniji. Još mi nisu odgovorili na pitanje:  Kako je moguće da istovremeno (iznad moje kuće) jedan njihov avion ostavlja kratak trag (koji odmah nestaje) a drugi za sobom vuče dugačak trag vidljiv satima? Neki tragovi su, prema satelitskim snimcima, dugi i po 364 km.

Obama je „borbu protiv klimatskih promena“ proglasio prioritetnim zadatkom za Ameriku i svet. Taj rat je, kao i svi ostali preventivni ratovi, doneo enormnu finansijsku korist „klima ratnicima“ a strategija zanemarivanja tvrdnji naučnika da CO2 predstavlja samo dimnu zavesu omogućava profiterima da prigrabe ogromne fondove namenjene „hlađenju planete“. Očigledno je da kontrolna grupa u svojim rukama drži i uzrok i rešenje problema.

[/restrictedarea]

3 komentara

  1. zar ne bi trebalo pitati PPV u o. u vezi tog britanskog CPM “istraživanja”, jer se broj `kemtrejsa` vidljivih na našem nebu znatno povećao, od kako je on došao na vlast ?! ….
    …. uzgred, da nije došlo i do `pomeranja` Golfske struje ( “topla voda” kod zapadne obale Irske za vreme nedavnih oluja i kiša ?!) – kao posledica BP `havarije` u Meksičkom zalivu ?

  2. Jovan Ilijin

    Pomenuti gospodin se bavi sumnjivim teorijama zavera. Mislim da njemu nije mestu u Pečatu.Autorka je u jednom od prošlih brojeva “poturila” teozofiju, sada jednog istraživača koji se bavi vanzemaljskim civilizacijama, da ne nabrajam dalje. Mi čitaoci bi voleli ozbiljnije tekstove (pa i u oblasti teorija zavera) i autore. Podmetanja ove vrste u jednom od najuglednijih magazina nisu u redu-da li se radi o nepromišljenosti ili je sa namerom, urednici najbolje znaju. Moram da istaknem da inače, u Pečatu uvek ima sjajnih tekstova

  3. …. malo `galame` u nemačkim medijima o `kemtrejlsima` ? Merkelkin režim to ponovo koristi protiv SAD, praveći se “nevešt”, kao da o tome ništa nije znao ??? Pa kako je to moguće za `sveznajuće` Nemce ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *