Ispred RIK i danas vašar šovinizma i autošovinizma

MRŽNJA PREMA SRBIMA IZ REPUBLIKE SRPSKE DOSTIGLA VRHUNAC: HOĆE DA IM ZABRANE PRELAZAK GRANICE!

Tako je jedan od starijih sugrađana, koji učestvuje u cirkusu koji okupljeni oko liste “Srbija protiv nasilja” i Dragana Đilasa i danas prave pred zgradom Republičke izborne komisije tražeći da se ponište potpuno regularni beogradski izbori na kojima su izgubili, dao svoj savet opoziciji preko programa televizije N1:

“I opozicija je kriva, morali su da spreče dolazak Srba iz Republike Srpske, da ih stopiraju na granici, da ne mogu da uđu ovde!” – rekao je on. 

Ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK), kako javlja Tanjug, okupilo se oko stotinak pristalica opozicije koji su blokirali saobraćaj u Ulici kralja Milana.

Jedan od predstavnika koalicije “Srbija protiv nasilja” Radomir Lazović izjavio je da su se se okupili da bi podržali kolege Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića u štrajku glađu odnosno veoma strogom postu i istakao da je potrebno da se poštuje izborna volja građana i da se ponove izbori, najmanje, kako je rekao, u Beogradu. Na skupu je trenutno mirno, nema stranačkih obeležja, ali je zato tu kompletna drugosrbijanska elita starog režima sve sa Đelićem, Tadićem itd. 

Na Đilasovom protestu protiv lažne izborne krađe, u koju ni oni ne veruju jer su potpisali sve zapisnike, pojavio se i transparent “Nova S nacionalna TV”.

Dakle, nikakva krađa izbora već borba za finansijske interese tajkuna!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *