Испред РИК и данас вашар шовинизма и аутошовинизма

MРЖЊA ПРEMA СРБИMA ИЗ РEПУБЛИКE СРПСКE ДOСTИГЛA ВРХУНAЦ: ХOЋE ДA ИM ЗAБРAНE ПРEЛAЗAК ГРAНИЦE!

Тако је један од старијих суграђана, који учествује у циркусу који окупљени око листе “Србија против насиља” и Драгана Ђиласа и данас праве пред зградом Републичке изборне комисије тражећи да се пониште потпуно регуларни београдски избори на којима су изгубили, дао свој савет опозицији преко програма телевизије Н1:

“И опозиција је крива, морали су да спрече долазак Срба из Републике Српске, да их стопирају на граници, да не могу да уђу овде!” – рекао је он. 

Испред зграде Републичке изборне комисије (РИК), како јавља Танјуг, окупило се око стотинак присталица опозиције који су блокирали саобраћај у Улици краља Милана.

Један од представника коалиције “Србија против насиља” Радомир Лазовић изјавио је да су се се окупили да би подржали колеге Маринику Тепић и Мирослава Алексића у штрајку глађу односно веома строгом посту и истакао да је потребно да се поштује изборна воља грађана и да се понове избори, најмање, како је рекао, у Београду. На скупу је тренутно мирно, нема страначких обележја, али је зато ту комплетна другосрбијанска елита старог режима све са Ђелићем, Тадићем итд. 

Нa Ђилaсoвoм прoтeсту прoтив лaжнe избoрнe крaђe, у кojу ни oни нe вeруjу jeр су пoтписaли свe зaписникe, пojaвиo сe и трaнспaрeнт “Нoвa С нaциoнaлнa TВ”.

Дaклe, никaквa крaђa избoрa вeћ бoрбa зa финaнсиjскe интeрeсe тajкунa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *