Полиција на Јарињу ухапсила још једног Србина, бившег полицајца

Припадници тзв. Косовске полиције (КП) ухапсили су данас у поподневним сатима на Јарињу још једног Србина који је бивши припадник КП.

Хапшење је извршено на Административном прелазу Јариње и то након што се бивши полицајац из правца Рашке враћао на Косову и Метохију.
У тренутку хапшења заједно са бившим полицајцем чији су иницијали М.Ј у аутомобилу су се налазили и његова супруга као и двоје малолетне деце, пренео је портал Косово онлајн.
М.Ј. с породицом живи у Лепосавићу, а његово хапшење је потврдила његова супруга, која није желела да јој се спомиње име.
Како је она испричала, за овај портал, још након прегледа докумената на административном прелазу Јариње приликом изласка с тзв. Косова, речено је да нешто није у реду, али им је дозвољено да наставе путовање. Полицајци су, тада, пренела је, рекли да је вероватно у питању нека грешка.
Међутим, приликом повратка, на Јарињу су их најпре држали сат и по времена, због наводне процедуре и исправке грешке.
Жена је са двоје деце морала да чека у аутомобилу и, како каже, видела је у једном тренутку како полицајци, наоружани дугим цевима, њеном мужу стављају лисице на руке и одвозе га у правцу Северне Митровице.
По потресену жену и двоје деце дошли су рођаци, пошто она нема возачку дозволу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *