Policija na Jarinju uhapsila još jednog Srbina, bivšeg policajca

Pripadnici tzv. Kosovske policije (KP) uhapsili su danas u popodnevnim satima na Jarinju još jednog Srbina koji je bivši pripadnik KP.

Hapšenje je izvršeno na Administrativnom prelazu Jarinje i to nakon što se bivši policajac iz pravca Raške vraćao na Kosovu i Metohiju.
U trenutku hapšenja zajedno sa bivšim policajcem čiji su inicijali M.J u automobilu su se nalazili i njegova supruga kao i dvoje maloletne dece, preneo je portal Kosovo onlajn.
M.J. s porodicom živi u Leposaviću, a njegovo hapšenje je potvrdila njegova supruga, koja nije želela da joj se spominje ime.
Kako je ona ispričala, za ovaj portal, još nakon pregleda dokumenata na administrativnom prelazu Jarinje prilikom izlaska s tzv. Kosova, rečeno je da nešto nije u redu, ali im je dozvoljeno da nastave putovanje. Policajci su, tada, prenela je, rekli da je verovatno u pitanju neka greška.
Međutim, prilikom povratka, na Jarinju su ih najpre držali sat i po vremena, zbog navodne procedure i ispravke greške.
Žena je sa dvoje dece morala da čeka u automobilu i, kako kaže, videla je u jednom trenutku kako policajci, naoružani dugim cevima, njenom mužu stavljaju lisice na ruke i odvoze ga u pravcu Severne Mitrovice.
Po potresenu ženu i dvoje dece došli su rođaci, pošto ona nema vozačku dozvolu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *