ВОДЕЋИ ПРОГРАМ ЛОЈАЛНОСТИ ЗА ВОЗАЧЕ У СРБИЈИ

Више од 850.000 активних корисника „Са нама на путу“

Програм лојалности „Са нама на путу“  наставља да  оправдава поверење потрошача, па тако данас више од 850.000 возача у Србији активно користи картицу лојалности компаније НИС.

 

Реч је о највећем програму лојалности на домаћем тржишту који омогућава сакупљање бонус поена, а самим тим и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине на бензинским станицама НИС-а. Водећи се иновативним приступом пословању, НИС је током претходних година увео и додатне функционалнoсти у оквиру свог програма лојалности па је тако омогућен приступ програму и путем истоимене мобилне апликације. Истовремено, online чланство омогућава да корисник на брз и приступачан начин, у свега неколико кликова, користи  погодности „Са нама на путу“ програма које су му доступне на више од триста НИС Петрол и Газпром бензинских станица у Србији.

„Континуирана улагања у унапређење потрошачког искуства остају приоритет пословања НИС-а и у наредном периоду. Посвећени смо увођењу иновативних решења у наш  малопродајни сегмент што дугорочно доноси многобројне бенефите за наше потрошаче. Више од 850.000 aктивних корисника показује да смо испунили очекивања наших потрошача. Наставићемо да радимо на даљем развоју нашег програма лојалности чије погодности могу да се искористе  у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата у Србији, на свим НИС Петрол и Газпром бензинским станицама“, изјавио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС.

Додатна информација:

Компанија НИС покренула је програм лојалности „Са нама на путу“ пре седам година, како би својим потрошачима омогућила да приликом куповине горива, производа или услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама сакупљају  бонус поене, које могу накнадно да искористе и на тај начин остваре значајне уштеде. Данас је програм лојалности НИС-а  –  „број 1“ програм за возаче у Србији, a „Са нама на путу“ мобилна апликација  налази се међу прве три бесплатне пословне апликације. Све већој популарности „Са нама на путу“ допринеле су и нове функционалности и иновативне услуге које је НИС развио током последњих година, а које чине  саставни део програма. Више информација о програму лојалности НИС-а доступно је на линку: https://www.nisgazprom.rs/programi-lojalnosti/sa-nama-na-putu/ 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *