Вулин поручио шефу ЕК: Не претите Србији, можете добити одговор који вам се неће допасти

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, поводом изјаве председника Европске комисије Урсуле фон дер Лајен да Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, казао је да је Србија, коју води последњи слободни државник Европе Александар Вучић, на својој страни.

“Србија је кроз своју историју била предмет бројних уцена и ултиматума. У два последња светска рата, Немачка се истицала ултиматумима после којих су умирали милиони Срба. И увек је питање било на чијој смо страни. Србија је на својој страни, Србија је на бољој страни историје, чиме народ госпође фон дер Лајен и већине народа који чини Европску унију не може да се похвали”, навео је Вулин у саопштењу.

“Да је Александар Вучић прихватио да уведе санкције Русији и призна такозвано Косово, већ би заборавили на глупости које понављају у медијима о диктатури, о изостанку владавине права и сличним лажима. До почетка сукоба у Украјини, Европска унија је о Кијеву говорила као о једној од најкорумпиранијих земаља у Европи, а сада их проглашава земљом кандидатом. Пустите Србе да сами одлучују и немојте им претити силом, можете добити одговор који вам се неће допасти”, изјавио је министар Александар Вулин, коментаришући наводе Фон дер Лајенове да Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде.

Један коментар

  1. Дејан Младеновић

    Браво Вулине тако треба са том швапском стоком

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *