„Дунав ауто“ – право место за ваш аутомобил

Регистрација и технички преглед аутомобила на једном месту

„Дунав ауто“ је највећи ланац техничких прегледа у Србији који у свом систему броји 75 савремено опремљених линија за контролу техничке исправности путничких и теретних возила. Модерно опремљени центри „Дунав аута“ синоним су за поштовање највиших стандарда контроле и исправности возила ради постизања високог степена безбедности у саобраћају.
Око 355 стручњака различитих профила обезбеђује власницима моторних возила висок квалитет и
ефикасност пружених услуга, а самим тим и поуздану вожњу.
У центрима „Дунав аута“ широм Србије, на једном месту можете брзо и лако да обавите све
услуге неопходне за комплетну регистрацију возила: почев од техничког прегледа, регистрације
и издавања регистрационе налепнице, без одласка у МУП. Власницима моторних возила доступне су
и услуге: мали сервис на путничким возилима, сервисирање пнеуматика (монтажа и балансирање),
замена стакала на путничким возилима, сервисирање клима-уређаја и полирања фарова. И то није све!
„Дунав ауто“ је корисницима услуга у 15 центара понудио и могућност куповине ауто-гума,
ауто-козметике, пакета прве помоћи, моторних уља и ауто-стакала.
Водећу позицију на тржишту „Дунав аута“ потврђују резултати и планови за ову и наредну годину.
Прошлу годину у „Дунав ауту“ обележио је раст броја обављених техничких прегледа моторних возила, који је премашио 113.000. Тај тренд наставља се и у овој години. Само у првих пет месеци прегледано је 15 одсто возила више него у истом периоду лане. Ове године проширена је и мрежа центара за пријем података и издавање тахографских картица на 62 локације које су равномерно распоређене широм Србије.
Нове услуге „Дунав аута“
„Дунав ауто“ је од ове године овлашћен за утискивање идентификационих ознака у осам пословних јединица, на подручју Београда, Ужица, Смедерева, Врања, Зајечара, Краљева, Лесковца и Вршца. Друштво „Дунав ауто“ је поред наведених услуга препознатљиво и као највећа национална организација за рентирање возила. „Дунав ауто рент“ дугорочно рентира 780, а у плану је и значајно повећање рентираних моторих возила. Та додатна делатност умногоме је допринела јачању бренда „Дунав аута“.

Ове године покренут је и специјализовани огранак Друштва „Дунав ауто“ за процену штета на моторним возилима за потребе осигураника Компаније „Дунав осигурање“, као и других правних и физичких лица. На процени штета на моторним возилима ангажован је стручан тим, састављен од инжењера машинске и саобраћајне струке, који ову услуга пружа у кратким роковима уз поштовање високих стандарда у овој области.
Квалитет, иновирање и проширивање понуде услуга биће приоритет целог тима „Дунав аута“ и у наредном периоду.

Регистрација на 12 рата

Додатна погодност је плаћање регистрације на три до 12 месечних рата чековима грађана, посредством административне забране и платним картицама.

Како би без чекања обавили технички преглед или неку другу услугу у „Дунав ауту“, клијенти, власници моторних возила, могу се обратити на имејл: [email protected].
Детаљније информације о услугама, мрежи центара и радном времену сви заинтересовани могу добити на сајту Друштва:  www.dunavauto.rs..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *