САМИ ЋЕ ДОЋИ КОД НАС И ИЗВИЊАВАЋЕ СЕ: Лукашенко о санкцијама које је Запад увео Русији и Белорусији

ПРЕДСЕДНИК Белорусије Александар Лукашенко рекао је данас да ће западне земље после годину дана санкција саме тражити од Москве и Минска да обнове сарадњу.

ЗАПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– Видите ове сулуде европске санкције против Русије… Издржаћемо. Издржаћемо годину дана, и онда ћете видети, они (Запад) ће сами доћи код нас, извињаваће се и тражити да сарађујемо – рекао је Лукашенко.

Под санкцијама САД и земаља ЕУ нашле су се руске фирме, медији, личности… Хистерија иде до те мере да се под санкцијама нашао и храст који је пре 200 година посадио на свом имању Спаско-Литовиново код Орла велики руски писац Иван Тургењев.

Прочитајте и:

РУСКИ ГЕНЕРАЛ О ОДЛУЦИ КИЈЕВА: “То ни на Кавказу нису радили”

САСТАНАК РУСКОГ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ: Путин са саветницима о операцији у Украјини

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Русија се суочава са незапамћеним информационим тероризмом са Запада

Претходно су се под “украјинским” санкцијама против Русије нашле и све расне мачке из Русије. Сада ниједна руска мачка не може да учествује на међународним изложбама мачака, саопштила је раније Међународна асоцијација мачака ФИФЕ, чије седиште је у Француској.

Подсетимо, Русија је 24. фебруара покренула специјалну операцију чији је циљ демилитаризација и денацификација Украјине.

Председник Русије Владимир Путин је у телевизијском обраћању Русима рекао да околности “захтевају одлучну и хитну акцију” и да су се народне републике Донбаса обратиле Русији са захтевом за помоћ.

Према речима руског лидера, сва одговорност за крвопролиће биће на савести владајућег режима у Украјини. Он је позвао украјинску војску да не поштује злочиначка наређења украјинских власти, да положи оружје и оде кући.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

6 коментара

  1. Major Ljuba Vulović

    Predlažem da se zatvore svi vlasnici ruskih hrtova. Ludilo 😂😂😂

    15
    2
  2. Samo mogu da kažem da su ovi Ukrajinci ludaci. Hoće zapad da slušaju sad im se zapad obio o glavu. Umesto da razgovaraju i pregovaraju sa narodom donbasa oni su se opredelili za rat i sad su sve izgubili. Mogli su da sačuvaju ljude, infrastrukturu, zemlju ovako…? I ne žalim ih jer se oni nadaju da će zapad da ih brani umesto toga izgubiće sve?

    50
    2
  3. Ukrajina kao drzava za par meseci nece postojati!BICE RASPARCANA PO SISTEMU YU!ALI POD KOMANDOM RUSIJE!

  4. Presednik Ukraine glumac,ili sta jos.on moze da glumi sve,moze da place moze da laze moze da propaganduje U njegov korist A EU NATO USA Britannien du toliko coravi da to ne primete!ali ja mislim da oni to sve znaju ali das je kasno za sve…ipak ce ostane i bez gaca A njegov stit sucivili..lepo glumi ali ga neko dobro Poznaje..

  5. Er schickt seine Zivilleute in Krieg,weil er eine westliche Marionette ist.Damit ist eiin Schauspieler der alles machen kann!!Damit hat er sich und alle andere in tödliche Rolle positioniert.Marionete von EU NATO USA Großbritannien…usw..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *