SAMI ĆE DOĆI KOD NAS I IZVINJAVAĆE SE: Lukašenko o sankcijama koje je Zapad uveo Rusiji i Belorusiji

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je danas da će zapadne zemlje posle godinu dana sankcija same tražiti od Moskve i Minska da obnove saradnju.

ZAPRATITE “PEČAT” NA FEJSBUKU

– Vidite ove sulude evropske sankcije protiv Rusije… Izdržaćemo. Izdržaćemo godinu dana, i onda ćete videti, oni (Zapad) će sami doći kod nas, izvinjavaće se i tražiti da sarađujemo – rekao je Lukašenko.

Pod sankcijama SAD i zemalja EU našle su se ruske firme, mediji, ličnosti… Histerija ide do te mere da se pod sankcijama našao i hrast koji je pre 200 godina posadio na svom imanju Spasko-Litovinovo kod Orla veliki ruski pisac Ivan Turgenjev.

Pročitajte i:

RUSKI GENERAL O ODLUCI KIJEVA: “To ni na Kavkazu nisu radili”

SASTANAK RUSKOG SAVETA ZA BEZBEDNOST: Putin sa savetnicima o operaciji u Ukrajini

MARIJA ZAHAROVA: Rusija se suočava sa nezapamćenim informacionim terorizmom sa Zapada

Prethodno su se pod “ukrajinskim” sankcijama protiv Rusije našle i sve rasne mačke iz Rusije. Sada nijedna ruska mačka ne može da učestvuje na međunarodnim izložbama mačaka, saopštila je ranije Međunarodna asocijacija mačaka FIFE, čije sedište je u Francuskoj.

Podsetimo, Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u televizijskom obraćanju Rusima rekao da okolnosti “zahtevaju odlučnu i hitnu akciju” i da su se narodne republike Donbasa obratile Rusiji sa zahtevom za pomoć.

Prema rečima ruskog lidera, sva odgovornost za krvoproliće biće na savesti vladajućeg režima u Ukrajini. On je pozvao ukrajinsku vojsku da ne poštuje zločinačka naređenja ukrajinskih vlasti, da položi oružje i ode kući.

Najnovije informacije čitajte u kategoriji VESTI.

6 komentara

  1. Major Ljuba Vulović

    Predlažem da se zatvore svi vlasnici ruskih hrtova. Ludilo 😂😂😂

    15
    2
  2. Samo mogu da kažem da su ovi Ukrajinci ludaci. Hoće zapad da slušaju sad im se zapad obio o glavu. Umesto da razgovaraju i pregovaraju sa narodom donbasa oni su se opredelili za rat i sad su sve izgubili. Mogli su da sačuvaju ljude, infrastrukturu, zemlju ovako…? I ne žalim ih jer se oni nadaju da će zapad da ih brani umesto toga izgubiće sve?

    50
    2
  3. Ukrajina kao drzava za par meseci nece postojati!BICE RASPARCANA PO SISTEMU YU!ALI POD KOMANDOM RUSIJE!

  4. Presednik Ukraine glumac,ili sta jos.on moze da glumi sve,moze da place moze da laze moze da propaganduje U njegov korist A EU NATO USA Britannien du toliko coravi da to ne primete!ali ja mislim da oni to sve znaju ali das je kasno za sve…ipak ce ostane i bez gaca A njegov stit sucivili..lepo glumi ali ga neko dobro Poznaje..

  5. Er schickt seine Zivilleute in Krieg,weil er eine westliche Marionette ist.Damit ist eiin Schauspieler der alles machen kann!!Damit hat er sich und alle andere in tödliche Rolle positioniert.Marionete von EU NATO USA Großbritannien…usw..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *