Јахачи психотронске Апокалипсе

ХАВАНСКИ СИНДРОМ: ИСТИНЕ И ЛАЖИ

Медијски мегахит Хавански синдром отворио је поклопац Пандорине кутије из које су нагрнули проблеми епохе с којима још нисмо спремни да се суочимо. У вези с Хаванским синдромом сумњу изазива не питање да ли војни арсенали поседују ово оружје, ни да ли се изводе експерименти над људима – већ због чега се баш у овом тренутку тема ставља на велика медијска звона?

Чињеница да је неко из Централе дао зелено светло за медијски спектакл под именом Хавански синдром, којим се оптужује Русија за даљинско „узнемиравање“ америчких дипломата и шпијуна, не значи да је војска САД спремна да призна с каквим оружјем и сама експериментише и барата.
Омиљена играчка америчке војске је технологија развијана по узору на Теслин штит – електромагнетно оружје које би „деловањем снопа на електронске честице заштитило територију од пројектила“.
Из расположиве патентне документације види се да се ради о „експерименталном систему за усавршавање супермоћног оружја, на бази радиоталасне технологије, које делује на јоносферу електромагнетним таласима, бомбардујући горње слојеве атмосфере усмереним и контролисаним електромагнетним зрацима, који се враћају на земљу као смртоносно оружје са несагледивим ефектима“. То је у ствари напредни модел „јоносферског грејача“.
Где је Тесла стао богови рата продужише, а о каквој опасности се ради, може се закључити из говора Владимира Путина одржаног септембра 2000. године. Том приликом руски председник је упозорио да ово оружје представља претњу Руској Федерацији, нагласивши да оно „угрожава сферу духовног живота, циљајући појединце и групе зарад разарања социјалне свести“. Путин је потврдио да се на овај начин може деловати на политичке и културне обрасце у свести људи, изазивајући дезоријентацију у самоидентификацији појединаца.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

У наредном броју: ХААРП игра главну улогу у овом трилеру


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *