ОКАНИМО СЕ СОПСТВЕНИХ ЗАБЛУДА

Чувајмо ми своју Србију, Србе и своју памјат. Изучавајмо. Не подсмевајмо се старинским записима. Читајмо. Одгонетајмо поруке које су нама остављене

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.
Има ли још нешто што се Србима може забранити? Забрањују: литије, православну веру, ћирилицу, песме забавне, народне, шаљиве, тужбалице. Кажњавају ко носи заставу црвене, плаве и беле боје у Црној Гори, која се хвали демократијом за оне који носе заставе дугиних боја. Дугине боје су дозвољене; с радошћу од власти дочекане, а тробојке се бране. Мало им то беше те забранише цртане филмове. Нема више Штрумпфова. Остао је само Гаргамило и наравно „хашки Механизам“!?! Који би да суди Вјерици Радети и Петру Јојићу. Механичари да не би остали без новаца хапсе. Дај шта даш, само паре не узимај, рекли би у Минићеву.

БЕЗ НОВОКОМУНИСТИЧКИХ ШЕЋЕРЛЕМА! Чувајмо своју Србију, Србе и своју памјат. Изучавајмо. Не подсмевајмо се старинским записима. Читајмо. Одгонетајмо поруке које су нама остављене. Записано је: народ који не поштује своју прошлост неће имати будућност. Ко жели, нек се бави поновним развојем братства-јединства, петом Југославијом, првим Западним Балканом, трећом Северном Македонијом, Оазом мира и осталим чудесима. Ми бригу водимо о Србима и Србији.
Сви који данас казују срцепарајуће приче, покушавајући да доба најгорих страдања Срба од нацистичке Немачке, НДХ, НАТО злочинаца, двопапске немани увију у комесарске обланде или новокомунистичке шећерлеме, нека их задрже за себе. Нек проповедају у Корушкој, Загорју, Клагенфурту, Загребу, Сушаку, Бледу. Србе и Србију нека оставе на миру. Довољно је архивских података објављено, а нису све гробљанске хумке затрављене ни заборављене које сведоче о злочинима неосуђеног злочинца Броза, коме тепају Тито.
Државна комисије за тајне гробнице пописала је 211 тајних гробница. Уз Књиге стрељаних (сам наслов изазива мучнину) и мноштво других архивских докумената комунистички злочини су обелодањени. Срђан Цветковић и Немања Девић су аутори студије ОЗНА документи. Издавачи: „Катена мунди“, Институт за Савремену историју, У име народа за слободну Србију, Београд 2019. године.

АКО ЗАБОРАВИМО… Браћо Срби, и сестре Српкиње, оканимо се сопствених заблуда. Власт нас уверава да све ради због своје и наше деце. Због њих не смемо затварати очи пред оним што се догађа. Не смемо заборавити: Јасеновац, Јадовно, Јастребарско, Ђаково, Земун, Доњи Михољац. Не смемо заборавити преко 800.000 убијених (Шиме Бален, Павелић, Загреб, 1952). Кад се забораве, а злочинци не буду кажњени, злочини се понове. Није давно била 1991–1995 година. Злочинци Хрвати, жртве Срби.
Будимо сигурни, ако заборавимо Михајла, Марију, Александру, Сашу, Радоја, Милену, Јовану, Петра, Марка, убијене у Загребу, „Олуји“, а многима се ни гроб не зна, злочинци ће злочин поновити. Само ће жртве бити наша деца и унуци: Слободани, Стефани, Лазари, Милице, Љубице, Анђелије… Хрвати нас толико „воле“ да од силне „љубави“ пишу по зградама у својим градовима: Убиј Србина, Закољи Србина, Србе на врбе. Ни утакмицу неће да почну ако се на стадиону појави транспарент написан на ћирилици. Не будимо лењи! Упамтимо: Они желе Србе да истребе!
У понедељак, 2. марта по грегоријанском, а 17. фебруара по јулијанском календару, ове 7528/2020. године почиње Васкршњи или Часни пост. Као подсетник за оне који су већ искусни у посту, али и за оне који желе да почну да посте Свети Сава је у Карејском типику написао 6707/1199. године следеће:
Овај пак устав прописујем у ћелији тој, да држи који хоће да живи у њој. Понедељком, и средом, и петком – нити уља једи, нити вина пиј; а у уторак и у четвртак – уље једи и вино пиј. И у свих ових пет дана једанпут дневно да једеш. У суботу пак и у недељу – рибе, и сир, и све друго; и двапут дневно једе се.
А у пост велики, суботом и недељом једи уље и вина кушај; а у друге дане – ни вина, ни уља.
6707. године.
Од свих последњи, Сава грешни.
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Не заборавимо мученике Милана Мартића и генерала Павковића. Молимо се за здравље Џулијана Асанжа. Самоубиће се у присуству „демократских“ власти. Сећајмо се дечака, српског страдалника Слободана Стојановића. Одбранимо светиње у Црној Гори. Помозимо Србима који живе на Косову и Метохији. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *