Трамп против дубоке државе

Међуизбори у САД

Од Врховног суда, преко гласачких кутија на Флориди до саме Беле куће, хаотична америчка политичка и медијска сцена постаје све хаотичнија

Први пут у историји међуизбори у САД постали су планетарни феномен и фокус истраживача и политичких аналитичара широм света, пре свега због оштрог јавног супротстављања председника САД Доналда Трампа дубокој држави и свести да од победе над глобалистима зависи будућност човечанства контролисаног моћним полугама глобалистичког орвелијанско-хакслијевског система.

ОТВОРЕНИ РАТ Међуизбори су избори за Представнички дом Конгреса и делимични избори за Сенат и 36 гувернера савезних држава: амерички грађани гласају за кандидате за 435 места у Представничком дому и 35 од 100 места у Сенату. Чланови Представничког дома добијају двогодишњи мандат, док се чланови Сената бирају за четворогодишњи мандат.
Међуизбори су се овога пута одвијали у знаку отвореног рата који америчка дубока држава води против саме Америке. Медијски рат мејнстрим медија против Трампа, цензура интернета којом се с водећих сајтова прогресивно уклањају антиглобалистички медији, демографски рат, рат за контролу Врховног суда и постизборне крађе у режији демократа претворили су Америку у простор у коме се веома добро могу сагледати методе глобалистичког лудила у фази чије су смернице потврђене на овогодишњем састанку групе „Билдерберг“.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *