Грачаница у знаку тениса

ТСС организовао бесплатан тенис за децу

Децу из Грачанице обрадовао је тениски „караван“ који је прошле недеље стигао у њихов град. У оквиру тродневне прославе Дана општине Грачаница (Мала Госпојина, 21. 9. 2018), у организацији НИС-а и Тениског савеза Србије (ТСС), преко 400 малишана учествовало је у бесплатним школама тениса одржаним на више локација у граду. Кроз игру и дружење, деца су, уз помоћ стручних тренера и опреме прилагођене њиховом узрасту, учила правила „белог спорта“.
Овај тениски спектакл је уједно био и прилика да мали тенисери покажу свој такмичарски дух и фер-плеј, али и да са својим вршњацима одиграју прави тениски меч. У знак захвалности на учешћу и тимском духу , учесницима су подељене медаље и дипломе.
Бесплатне школе тениса за децу НИС и ТСС организују већ осам година широм Србије са циљем популаризације спортских вредности, културе ненасиља у спорту као изузетно важном елементу у здравом развоју деце. Компанија НИС у оквиру свог корпоративног слогана „Будућност на делу “ на овај начин активно промовише здрав начин живота код најмлађих и њихов правилан развој.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *